Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολες αποστολές για τους ισχυρούς

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολες αποστολές για τους ισχυρούς

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παγίδες φαίνεται να κρύβουν τα αποψινά παιχνίδια για κάποια από τα «βαριά χαρτιά» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις επικίνδυνες εξόδους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τη δυνητικά επικίνδυνη για την Τσέλσι εντός έδρας αναμέτρηση με τη σκληροτράχηλη Ρόμα.

Πέρα από την Μπάγερν Μονάχου που είναι το ακλόνητο φαβορί στον αγώνα με τη Σέλτικ, μετά την επιστροφή του Γιουπ Χάινκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, τεσσεράμισι έτη μετά την κατάκτηση του τροπαίου πάλι με την Μπάγερν, τα άλλα ματς είναι ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Μπενφίκα, και στο επίκεντρο της προσοχής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Πορτογάλο προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», τον Ζοζέ Μουρίνιο. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου όμως ο 54χρονος «σπέσιαλ άνθρωπος» ασχολήθηκε περισσότερο με το μέλλον του στην προπονητική παρά με το ματς, λέγοντας ότι ελπίζει να συνεχίσει κι αυτό ώς τα 70 του, όχι όμως στην ίδια ομάδα, όπως ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, κάτι που ο ίδιος θεωρεί «απίθανο» σήμερα στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ωστόσο η Μπενφίκα διψά για βαθμούς απόψε, όντας στην τελευταία θέση του Α΄ ομίλου χωρίς βαθμό…

Η Παρί είχε μικρό ταξίδι ώς τις Βρυξέλλες, αλλά η Αντερλεχτ ελπίζει να αφήσει στη Γαλλία την καλή της φόρμα και να μην επαναλάβει το 0-5 προ τετραετίας. Οι Γάλλοι θα παίξουν χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα, ενώ οι Μάρκο Βεράτι και Τιάγκο Μότα είναι αμφίβολοι.

Η Τσέλσι είναι σε… κακό φεγγάρι και θα έχει πολλούς απόντες σήμερα με τη Ρόμα, την οποία βεβαίως ο τεχνικός των «μπλε» Αντόνιο Κόντε γνωρίζει καλά. Τουλάχιστον ο Ιταλός προπονητής θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αλβαρο Μοράτα που επιστρέφει από τραυματισμό.

Πιθανή παγίδα μπορεί να κρύβει και για την Ατλέτικο Μαδρίτης το μακρύ ταξίδι ώς το Αζερμπαϊτζάν, όπου παίζει στις 7 μ.μ. με την Καραμπάχ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή