«Πράσινα» κέρδη μιας τρελής βραδιάς

«Πράσινα» κέρδη μιας τρελής βραδιάς

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τρεις παραπάνω πόντοι στη βαθμολογία ήταν το μικρότερο από τα κέρδη του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Λάρισα. Στο κλείσιμο του ταμείου, το πιο σημαντικό ήταν η αντίδραση πάγκου, ομάδας και εξέδρας στις ανάποδες στροφές των τελευταίων λεπτών. Παίζοντας με εννιά εναντίον έντεκα, ο Ουζουνίδης ρίσκαρε για τη νίκη και οι παίκτες του τον δικαίωσαν, γράφοντας ιστορία με το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, σε μια βραδιά απ’ αυτές που χτίζουν χαρακτήρα και μένουν αλησμόνητες. Αλλο μεγάλο κέρδος ήταν η συσπείρωση και η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων, σε ένα παιχνίδι που γέννησε ένταση στο φινάλε του και κορύφωσε τα συναισθήματα. Με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» είχαν δεχθεί έως τώρα δύο προειδοποιήσεις, έστω και ένα καπνογόνο αν άναβε στην εξέδρα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πιθανώς το επόμενο με την ΑΕΚ, θα γίνονταν μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ανταμείφθηκε ηθικά με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν τη Δευτέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου, διότι παρά την ένταση του αγώνα είχαν άψογη συμπεριφορά, ωθώντας το Τριφύλλι σε μια σημαντική νίκη δίχως να κινδυνέψει το σπίτι μας με τιμωρία. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους σε κάθε παιχνίδι». Η οικονομική «ένεση» που πήρε η ομάδα από τις εισπράξεις του αγώνα με τη Λάρισα, ήταν περίπου 75.000 ευρώ και ήταν η μόνη στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, καθώς μέχρι το απόγευμα δεν είχε γίνει κατάθεση χρημάτων από την Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου, όπως αναμενόταν. Η καθυστέρηση δεν γεννά ανησυχίες.

• Θλάση α΄ βαθμού στον δικέφαλο έπαθε ο Τζανδάρης και τίθεται νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Οι Τσάβες, Δώνης έκαναν ατομικό και ο Λουτσιάνο θεραπεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή