Αναμετρήσεις – φωτιά στο Γιουρόπα Λιγκ

Αναμετρήσεις – φωτιά στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προτελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απόψε και κρίνονται πολλά εισιτήρια για τους «32» σε ματς-φωτιά όπως τα Αστανά – Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χέρτα Βερολίνου, ενώ τυπική διαδικασία αποτελεί για τη σοβαρή στον φετινό θεσμό Αρσεναλ το ταξίδι στην έδρα της απογοητευτικής Κολωνίας. Στους αγώνες της Παρτιζάν Βελιγραδίου με τη Γιουνγκ Μπόιζ, της Μπράγκα με τη Χόφενχαϊμ, της Κόνιασπορ με τη Μαρσέιγ και της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με τον Ερυθρό Αστέρα ισχύει το «ο θάνατός σου η ζωή μου», αφού πρόκειται ουσιαστικά για τελικούς πρόκρισης για κάθε μία από τις ομάδες αυτές.

Η πρωτοπόρος του ρωσικού πρωταθλήματος Λοκομότιβ Μόσχας υποδέχεται την Κοπεγχάγη των Ζέκα και Πιέρου Σωτηρίου σε άλλο ένα κρίσιμο ματς, αλλά εδώ μπορεί να προκριθούν και οι Δανοί που προπορεύονται με έξι βαθμούς και οι Ρώσοι που έχουν πέντε, εις βάρος της Σερίφ Τιρασπόλ που έχει έξι και φιλοξενεί τη Ζλιν.

Η Νις των Μάριο Μπαλοτέλι και Ουέσλι Σνέιντερ είναι το φαβορί στο ματς με τη βελγική Βάρεγκεμ, αλλά αν επανέλθουν στη γαλλική ομάδα οι φετινές τάσεις αυτοχειρίας λόγω της τραγικής της άμυνας, οι Βέλγοι με νίκη τους στη Γαλλική Ριβιέρα θα πάρουν αυτοί προβάδισμα πρόκρισης, πίσω από την αχτύπητη Λάτσιο.

Τις τελευταίες του (μαθηματικές) ελπίδες πρόκρισης θα κυνηγήσει στη Λυών ο Απόλλων Λεμεσού, που έχει πάρει τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς, ενώ η Λυών με την Αταλάντα έχουν από οκτώ βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή