Πρόβλημα και με τον Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα και με τον Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λερναία Υδρα τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, μία «πληγή» κλείνει και άλλες δύο ανοίγουν ταυτόχρονα! Την ώρα που ο Τσάβες είναι πλέον κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ακριβώς δύο μήνες από τότε που έπαθε θλάση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε άλλους δύο παίκτες του να μένουν ουσιαστικά εκτός πλάνων για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δημιουργώντας του τεράστιο πρόβλημα στον καταρτισμό μιας ενδεκάδας με αξιόλογη αμυντική λειτουργία. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος εντοπίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς μετά την απώλεια του Κουλιμπαλί λόγω θλάσης, στο απουσιολόγιο μπήκε την τελευταία στιγμή και το όνομα του παίκτη που προοριζόταν να τον αντικαταστήσει.

Ο Γιόχανσον ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, αποχώρησε από την προπόνηση και περιμένει πλέον τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να φανεί αν και πόσο θα λείψει, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι αισιόδοξες. Μοναδική επιλογή για δεξιός μπακ απέμεινε ο Ρέις, χωρίς να είναι η θέση του. Εκτός πλάνων θα μείνει λογικά και ο Μολέντο. Τα ράμματα στο κεφάλι του δεν έχουν θρέψει ακόμη και δεν μπόρεσε ούτε χθες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες να παίξει. Η σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά την κατάσταση, με ορατό τον κίνδυνο να πάει αποδεκατισμένος ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, μιας και δεν υπολογίζονται ούτε οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί και ο Λουτσιάνο. Ο Μολίνς έχασε αρκετές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και εάν κριθεί ότι ο Τσάβες δεν μπορεί να πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής χωρίς ρίσκο, τα προβλήματα θα διογκωθούν και στο επιθετικό κομμάτι.

• Εντονες προσπάθειες κάνει η ΠΑΕ για να συγκεντρώσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου όσα περισσότερα χρήματα μπορεί, ώστε να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από το 1,3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τις δόσεις συμβολαίων του Οκτωβρίου. Οσοι παίκτες δεν εξοφληθούν, έχουν δικαίωμα προσφυγής από την 1η Δεκεμβρίου…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή