Τελευταία στροφή στο Κύπελλο πριν από τη φάση των «16»

Τελευταία στροφή στο Κύπελλο πριν από τη φάση των «16»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στις 15.00 να διεξάγεται το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα στο «Γεντί Κουλέ» για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας όπου έχει ρεπό ο Πλατανιάς, ωστόσο ενδέχεται οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τα δύο «εισιτήρια» για τη φάση των «16», να παίξουν ξανά σε τρεις μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.

Ο Ηρακλής που είχε κληρωθεί στον όμιλο έχει αποχωρήσει πριν από την έναρξη των αγώνων, ενώ ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς έχουν από 3 βαθμούς. Σε περίπτωση κατά την οποία ο Απόλλων επικρατήσει του ΟΦΗ με 1-0, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία και βάση της προκήρυξης θα πρέπει να διεξαχθούν τρεις αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Οικονόμου, Μονιάκη και Περογαμβράκη. Από την πλευρά του, ο Ζόραν Βούλιτς δίνει «ανάσες» στους Τσόβιτς, Κούρο, Κύργια, Ανιέτε, Κονέ, Μάατσι και Καστιγέχος, ενώ εκτός πλάνων του είναι και ο τραυματίας Μπαρτολίνι. Για τον 4ο όμιλο, η Σπάρτη θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στις 15.00, με την ομάδα του Περιστερίου να θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην 1η θέση.

Ο Απόλλων Λάρισας θα παίξει εντός έδρας με τη Λαμία στις 17.15 διεκδικώντας το δεύτερο «εισιτήριο» πρόκρισης του 3ου ομίλου, ενώ την ίδια ώρα για τον 6ο όμιλο ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την Ξάνθη που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Στις 19.30 ο Αρης θα αγωνιστεί για τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να τον προσπεράσει στη βαθμολογία του 7ου ομίλου και να προκριθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή