Ατρόμητος: Είχε έναν «μαγικό» Βασιλακάκη

Ατρόμητος: Είχε έναν «μαγικό» Βασιλακάκη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη επί του Πλατανιά πήρε ο Ατρόμητος (1-3) στα Περιβόλια, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Καταδικαστική ενδέχεται να αποδειχθεί η ήττα για τους Κρητικούς, που «έφυγαν» χωρίς βαθμούς για 9ο παιχνίδι στη σεζόν. Στην τέταρτη θέση παρέμεινε η ομάδα του Περιστερίου με 24 βαθμούς, έχοντας τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλύτερος του Ατρομήτου χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, μέχρι να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα με εύστοχο τετ α τετ του Ενσικουλού στο 22΄. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος ανέβασε κάπως την απόδοσή του χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κοκκαλά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά στο 48΄ ο Μπούτνικ νικήθηκε από τον Γιαννιώτη σε εκτέλεση πέναλτι. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ατρόμητος έλεγξε πλήρως την κατάσταση και με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Βασιλακάκη (61΄), που σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι, και ένα δεύτερο από τον Ουάρντα (72΄), που νίκησε σε τετ α τετ τον Κοκκαλά.

Ακόμα ωραιότερο γκολ ήταν το τρίτο τέρμα του Ατρομήτου και πάλι με τον Βασιλακάκη, που με υπέροχο βολέ από τα 25 μέτρα στο 77΄ έγραψε το τελικό 1-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή