Τελική ευθεία για ΑΕΚ και Σοτζέι

Τελική ευθεία για ΑΕΚ και Σοτζέι

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς το τέλος τους οδεύουν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, καθώς αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στα Σπάτα για προπόνηση και έναρξη της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό το μεθεπόμενο Σάββατο. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας «τρέχει» για να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν, δύο μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Ο Μασούντ Σοτζέι είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ο Ιρανός πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου βρισκόταν τον τελευταίο μήνα στις Κανάριες Νήσους, όπου προπονήθηκε με τη Λας Πάλμας προκειμένου να μη χάσει ρυθμό. Μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο Ιρανός ευχαρίστησε τη Λας Πάλμας για την πολύτιμη βοήθειά της σε ένα κρίσιμο για εκείνον χρονικό σημείο και προανήγγειλε την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ισπανική ομάδα τον Ιανουάριο, «σβήνοντας» τη «φωτιά» των δημοσιευμάτων που προέρχονταν από ισπανικές εφημερίδες και τόνιζαν πως η επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα που ανήκει είναι πιθανή.

Ως προς τις άλλες μεταγραφικές περιπτώσεις, η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τόσο την ίδια όσο και τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για τους Ερίκ Μοράν και Ερνάνι που ανήκουν σε Λεγκανιές και Πόρτο αντίστοιχα. Ο Μοράν είναι αμυντικός χαφ και δεν έχει πολλές συμμετοχές με την ισπανική ομάδα, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ έχει καταλήξει σε εκείνον και ενδέχεται να πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ προκειμένου να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Για τον Ερνάνι που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο και η Πόρτο περισσότερο ζητεί την αγορά του από κάποια άλλη ομάδα και λιγότερο τον δανεισμό του όπως επιθυμεί η ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή