Με τα νέα της όπλα στη μάχη του Αγρινίου η ΑΕΚ

Με τα νέα της όπλα στη μάχη του Αγρινίου η ΑΕΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πιθανό είναι το ντεμπούτο του Σοτζέι Μασούντ με τη φανέλα της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν αποκλείεται ο Μανόλο Χιμένεθ να τον χρησιμοποιήσει ακόμη και στη βασική ενδεκάδα. Στις προπονήσεις ο Μασούντ αναλαμβάνει χρέη αριστερού μεσοεπιθετικού, θέση την οποία κάλυπτε μέχρι τον τραυματισμό του ο Πέτρος Μάνταλος.

Αντίθετα, οι Τσόσιτς και Σιμόες παραμένουν εκτός πλάνων, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Βράνιες.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα προπονηθούν σήμερα στις 16.00 και κατόπιν θα αναχωρήσουν για το Αγρίνιο. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και το άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, ο Ερικ Μοράν, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Χθες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης το πρωί στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ «έκλεισε» τους παίκτες του στο γυμναστήριο, όπου έκαναν ασκήσεις και έπαιξαν ποδοβόλεϊ και μπάσκετ.

Η ΑΕΚ με την προσθήκη των Μασούντ και Μοράν κέρδισε χρόνο στο μεταγραφικό παζάρι και πλέον έχει την πολυτέλεια να… ξεψαχνίσει το θέμα του ακραίου επιθετικού. Εφόσον παρουσιαστεί κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, είναι πιθανό να «δουλευτεί» μέχρι και τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

• Στη Ρεάλ Σαλτ Λέικ, στο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλφρέντο Ορτούνιο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για την Ενωση.

• Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ βρίσκονται από χθες τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 9/1 στις 19.30 στο ΟΑΚΑ. Οι τιμές τους ξεκινούν από 5 ευρώ, με την Ενωση να βγάζει ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες.

• Η ισπανική ιστοσελίδα «superdeporte» επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Αντρέ Σιμόες. Στην ΑΕΚ γίνεται προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος βρίσκεται (μαζί με τον Στέφανο Στουράρο της Γιουβέντους) στο ραντάρ των «νυχτερίδων».

Το συμβόλαιο του Σιμόες με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή