Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νέο θρίλερ

Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νέο θρίλερ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παιχνίδι της κολοκυθιάς γύρω από την υπογραφή του Ροντρίγκο Μολέντο συνεχίστηκε χθες, με ένα ακόμη θερμό επεισόδιο! Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους με τη μετάβαση του Βραζιλιάνου αμυντικού στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, το σίριαλ άρχισε να γράφεται σχεδόν από την αρχή με την αλλαγή στάσης του ίδιου και την Ιντερνασιονάλ να επιστρέφει στα γυρίσματα σε ρόλο πρωταγωνιστή, όντας πλέον βασικός συνομιλητής του ΠΑΟΚ με φόντο τη μεταγραφή του από τώρα για μετά το… καλοκαίρι! Ο Μολέντο επρόκειτο να πάει το πρωί στα γραφεία του Παναθηναϊκού για να υπογράψει κάποια έγγραφα, αλλά αντί για την ΠΑΕ, εμφανίστηκε στο Κορωπί για προπόνηση. Εν συνεχεία έκλεισε τα τηλέφωνά του και έμοιαζε εξαφανισμένος, μέχρι που πήγε με τον εκπρόσωπό του το απόγευμα στα γραφεία για να δηλώσει ότι δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα και επιθυμεί να επιστρέψει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ.

Θορυβημένος από την αλλαγή τακτικής του, ο Λούμπος Μίχελ πήγε ξανά το απόγευμα στα γραφεία του Παναθηναϊκού και άνοιξε ένα νέο κύκλο συζητήσεων με τον παίκτη. Ενώ ο Μολέντο είχε συμφωνήσει την Τρίτη σε όλα, άλλαξε στάση διαμηνύοντας πως ή θα επιστρέψει μια και καλή στη Βραζιλία ή θα συζητήσει εδώ και τώρα ο ΠΑΟΚ με την Ιντερνασιονάλ για να τον αποκτήσει με μακροχρόνιο συμβόλαιο, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό. Ο Μίχελ ξεκίνησε ένα κύκλο επαφών με τη βραζιλιάνικη ομάδα και μέχρι αργά χθες το βράδυ όλα ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Το πιθανότερο είναι να γίνει σήμερα το οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και να κλείσει επιτέλους η υπόθεση, θετικά ή αρνητικά.

Η υπομονή του ΠΑΟΚ δείχνει ότι τον θέλει πάρα πολύ και θα παίξει μέχρι τέλους όλα τα χαρτιά του για να τον αποκτήσει. Ο Παναθηναϊκός πιέζει κι αυτός προς την ίδια κατεύθυνση, διότι εάν ο Μολέντο επιστρέψει τώρα στην Ιντερνασιονάλ, θα έχει λαμβάνειν το πολύ 150.000 ευρώ, ενώ εάν πάει στον ΠΑΟΚ, θα εισπράξει άμεσα 400.000 ευρώ, θα γίνει ένα μικρό κούρεμα των δεδουλευμένων του και θα αποκτήσει τους Κωνσταντινίδη, Κάτσε πληρωμένους από τους Θεσσαλονικείς έως το καλοκαίρι, κρατώντας εν συνεχεία τον πρώτο ως ελεύθερο και τον δεύτερο με συνιδιοκτησία.

• Ολυμπιακός και ΑΕΚ διέψευσαν ότι μπήκαν «σφήνα» για την απόκτηση του Μολέντο. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονταν να κάνουν καλύτερη πρόταση απ’ αυτήν του ΠΑΟΚ σε παίκτη και Παναθηναϊκό, αλλά απορρίφθηκε χωρίς να συζητηθεί λόγω της ιδιαιτερότητας που υπάρχει στις σχέσεις των δύο «αιωνίων αντιπάλων».

• Λουντ, Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί και Τζανδάρης έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι (εκτός πλάνων για το Σάββατο) Μουνιέ, Μολίνς και Αυλωνίτης, θεραπεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή