Πιέζουν οι παίκτες του ΠΑΟ για πληρωμή

Πιέζουν οι παίκτες του ΠΑΟ για πληρωμή

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα αναβολή που εξασφάλισε για τις 28 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός στην εκδίκαση των προσφυγών των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ χαλάρωσε λίγο τη θηλιά στον λαιμό του, αλλά γρήγορα ήλθαν οι εν ενεργεία παίκτες του να τη σφίξουν ξανά! Παρά τη διαβεβαίωση ότι στο τέλος Ιανουαρίου θα είχαν εξοφληθεί το υπόλοιπο 60% της δόσης Οκτωβρίου και η δόση Δεκεμβρίου, ουδείς είδε χρήματα στον λογαριασμό του.

Οι παίκτες κράτησαν τον Ουζουνίδη στα αποδυτήρια, ζητώντας του να αναλάβει πρωτοβουλία και αυτός μετέφερε στον Βασίλη Κωνσταντίνου το αίτημά τους για την άμεση παρουσίαση ενός πλάνου αποπληρωμής που θα τηρηθεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε ότι πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα, θα πάει στο Κορωπί για να τους ενημερώσει για την κατάσταση. Το πιο μεγάλο «αγκάθι» έχει αποδειχθεί η καθυστέρηση της πληρωμής της δόσης Ιανουαρίου από την Αλ Αϊν για τη μεταγραφή του Μπεργκ.

Μόλις καταβληθεί, θα πάρουν «ανάσα» όλοι. Τα χρήματα που έχουν εισπραχθεί ως πρώτη δόση για τις πωλήσεις των Βιγιαφάνες, Χουλτ και Μολέντο, προορίζονται κατά βάση για τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν κάνει προσφυγή και τον απειλούν με αφαίρεση βαθμών. Μέχρι να φανεί τι θα γίνει με την υπόθεση του Κουρμπέλη και το ενδεχόμενο να πωληθεί από τώρα στη Σαμπντόρια, δυνατότητα ολοσχερούς εξόφλησης των άμεσων υποχρεώσεων δεν υπάρχει. Θα γίνει μια προσπάθεια νέων διακανονισμών σε ρεαλιστική βάση, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά των παικτών.

Τα σημάδια ως προς αυτό είναι ενθαρρυντικά, με εξαίρεση τον Ταυλαρίδη. Μετά τον Τελάντερ, οι Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ έδειξαν κατανόηση στο αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα αναβολή, με τη δικηγόρο τους να τονίζει ότι συναινεί προκειμένου να βρεθεί λύση, διότι οι συνέπειες ενδεχόμενης επιβολής ποινών θα είναι καταστροφικές για όλους. Διαφορετική άποψη έχει ο δικηγόρος του Βέμερ, ο οποίος επιμένει στην αφαίρεση βαθμών εάν δεν πληρωθεί η πρώτη δόση στον πελάτη του.

• Με μια ανάρτηση ξέχειλη από συναίσθημα, αποχαιρέτησε ο Ροντρίγκο Μολέντο τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του: «Ηταν δύσκολο να πω αντίο έπειτα από δύο χρόνια που είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα ενός ιστορικού κλαμπ στην Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους μοναδικούς οπαδούς και το εξαιρετικό δέσιμο που είχαμε, ενώ έζησα σε μια υπέροχη πόλη στην οποία έκανα καλούς φίλους. Αλλά έτσι είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή και δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να συνεχίζω να υπερασπίζομαι την ομάδα φορώντας την πράσινη φανέλα. Το μόνο που εύχομαι είναι το κλαμπ να βρει τον δρόμο των επιτυχιών και πάλι, εκεί όπου ανήκει και ελπίζω μία μέρα οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι. Πάμε Παναθηναϊκέ μου!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή