Τσάμπιονς Λιγκ: Μίνι κρίση στην Παρί μετά την ήττα στη Μαδρίτη

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίνι κρίση στην Παρί μετά την ήττα στη Μαδρίτη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκνευρισμός, προβληματισμός και καταλογισμός ευθυνών σε διαιτησία και «εμφυλίους» περιλαμβάνει η επόμενη μέρα στο Παρίσι, μετά την ήττα της Παρί Σ.Ζ. με 3-1 από τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός πως το περυσινό πάθημα της Παρί από την Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην έγινε μάθημα στους Γάλλους οδήγησε τον 22χρονο μέσο της ομάδας Αντριέν Ραμπιό να φορτώσει τις ευθύνες στους συμπαίκτες του.

Ο σκόρερ των Γάλλων στη Μαδρίτη ανέφερε πως «είναι βολικό να κερδίζουμε αγώνες όπως αυτούς με την Ντιζόν, με μεγάλα σκορ, αλλά με αντιπάλους όπως η Ρεάλ πρέπει να δείχνεις την αξία σου, ώστε να σε υπολογίζουν οι υπόλοιποι». Αυτή η δήλωση, βεβαίως, ήρθε σε πλήρη αντίθεση με τη διοίκηση της Παρί, που θεώρησε αποκλειστικό υπεύθυνο της ήττας τον Ιταλό διαιτητή Τζιανλούκα Ρόκι, κυρίως για τη φάση της ισοφάρισης έπειτα από το κερδισμένο πέναλτι του Κρος, αλλά και αυτό που δεν δόθηκε σε χέρι του Σέρχιο Ράμος.

Ο Τύπος της Γαλλίας στάθηκε επίσης και σε κάποιες αποφάσεις του Εμερι στον καταρτισμό της ενδεκάδας, κυρίως λόγω της μη χρησιμοποίησης των Τιάγκο Σίλβα και Ανχελ Ντι Μαρία. O Νεϊμάρ στάθηκε στην ανωριμότητα της ομάδας τα τελευταία λεπτά, λέγοντας πως η πρόκριση θα κριθεί στο Παρίσι.

Σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του, ο Σέρχιο Ράμος ανέφερε πως «η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ», ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε αρκετά στη δική του απόδοση και τα καθοριστικά τέρματα που πέτυχε, τονίζοντας όμως πως η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ακόμη κριθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή