Νεϊμάρ: Παρί τέλος για φέτος, τρέχει για Μουντιάλ

Νεϊμάρ: Παρί τέλος για φέτος, τρέχει για Μουντιάλ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κίνδυνο θέτει την προετοιμασία του Νεϊμάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι αύριο στη Βραζιλία, προκαλώντας και τεράστια ανησυχία στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού ο κύριος… «222 εκατ. ευρώ» θα μείνει εκτός δράσης έως και τρεις μήνες.

«Τα εμπόδια δεν πρέπει να σε σταματούν. Αν πέσεις σε τοίχο, μην απογοητευθείς, κοίταξε πώς θα τον σκαρφαλώσεις», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Βραζιλιάνος άσος, θεωρώντας ότι έχει λάβει τη σωστή απόφαση για το μέλλον και την υγεία του.

«Κατόπιν εξετάσεων και με τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε ότι η εγχείρηση είναι η καλύτερη επιλογή», ανέφερε ανακοίνωση της Παρί, που χάνει τον ακριβότερο παίκτη στον κόσμο ουσιαστικά έως το τέλος της σεζόν.

Η επέμβαση θα αφορά το κάταγμα στο μετατάρσιο δακτύλου του ποδιού και το διάστρεμμα του αστραγάλου του και θα γίνει αύριο το πρωί (ώρα Βραζιλίας) σε νοσοκομείο στο Μπέλο Οριζόντε, σύμφωνα με τον ιατρό της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ. «Η περίοδος ανάρρωσης θα διαρκέσει δυόμισι με τρεις μήνες. Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τη μετεγχειρητική ανάνηψή του. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μετά τη διαδικασία», είπε ο Βραζιλιάνος γιατρός.

«Θα έχουμε χρόνο να τον επαναφέρουμε και όλα θα γίνουν έτσι ώστε να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό και να υπάρξει επαρκής χρόνος προετοιμασίας ώστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι σε τέλεια κατάσταση», πρόσθεσε ο δρ Λασμάρ. «Φυσικά ο Νεϊμάρ είναι στενοχωρημένος, πεσμένος. Καταλαβαίνει όμως ότι δεν υπάρχει τώρα άλλη επιλογή από το να επανέλθει και να αφιερωθεί στην ανάρρωσή του, ώστε να είναι όσο καλύτερα γίνεται», τόνισε.

Ο 26χρονος Νεϊμάρ χάνει επομένως όλη τη σεζόν των συλλόγων, με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν εκεί βρεθεί η Παρί, να είναι προγραμματισμένος για τις 26 Μαΐου, στο τέλος του προβλεπόμενου τριμήνου. Το Μουντιάλ αρχίζει στη Ρωσία στις 14 Ιουνίου, με τη Βραζιλία να δίνει τον πρώτο της αγώνα στις 17 του μηνός κόντρα στην Ελβετία, πριν από τα ματς με την Κόστα Ρίκα και τη Σερβία. Θεωρητικά η Βραζιλία δεν θα έχει ανάγκη τον αρχηγό της για να περάσει από τον όμιλο, αν χρειαστεί περισσότερο χρόνο ο Νεϊμάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή