ΕΡΤ: Βαθιά αντιδημοκρατική πράξη η εισβολή οπαδών στο στούντιο της ΕΡΤ 3

ΕΡΤ: Βαθιά αντιδημοκρατική πράξη η εισβολή οπαδών στο στούντιο της ΕΡΤ 3

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εισβολή στο κτίριο της ΕΡΤ 3 πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τρίτης, τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, αναγκάζοντας μάλιστα τους παρουσιαστές, σύμφωβνα με την ανακοίνωση τςη ΕΡΤ,  να αναγνώσουν κείμενο που εξέφραζε τις θέσεις τους. 

Θέλοντας να διαμαρτυρηθούν και με αυτόν τον τρόπο για την ποινή που επιβλήθηκε έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι του «δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ-3 και φώναξαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και εναντίον της απόφασης που ελήφθη πρωτόδικα, ενώ αντιπροσωπεία τους ζήτησε να κάνει και παρέμβαση.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΕΡΤ «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3» σημειώνοντας ότι η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος «συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα».

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι «η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της» ενώ διευκρινίζει ότι το «περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή