Ρεβάνς που προμηνύουν εκπλήξεις στο Γιουρόπα Λιγκ

Ρεβάνς που προμηνύουν εκπλήξεις στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μίλαν, η Ντόρτμουντ, η Λάτσιο, η Ζενίτ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, κινδυνεύουν σήμερα με αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς από τις αποψινές ρεβάνς κρίνεται η τελική οκτάδα του θεσμού.

Η Μίλαν ταξιδεύει στο Λονδίνο οφείλοντας να ανατρέψει την ήττα με 0-2 που υπέστη μέσα στο Σαν Σίρο προ μιας εβδομάδας, μήπως και σώσει τη χρονιά της. Τον τεχνικό των «ροσονέρι» Τζενάρο Γκατούζο απασχολούν οι απουσίες των Ινιάτσιο Αμπατε και Ντάβιντε Καλάμπρια, σαν να μην ήταν ήδη αρκετά δύσκολο το έργο των Ιταλών.

Αντιθέτως, την Αρσεναλ φαίνεται να απασχολεί περισσότερο η χθεσινή δήλωση του αρχηγού της ομάδας Περ Μερτεζάκερ ότι θέλει να αποσυρθεί το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, με την ομάδα του βόρειου Λονδίνου να έχει ήδη ανακοινώσει ότι σκοπεύει να προσφέρει στον 33χρονο Γερμανό σημαντική θέση στην ακαδημία της. Οχι ότι δεν είναι σημαντικός κι ο αγώνας απόψε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας, το ματς αυτό έχει τεράστια σημασία για τη χρονιά μας», είπε ο Ααρον Ράμζι, ο μέσος των «κανονιέρηδων».

Δύσκολο έργο έχει και η Ντόρτμουντ, που στο Ζάλτσμπουργκ πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές για να ανατρέψει την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ρεντ Μπουλ, ενώ εκτός έδρας γκολ χρειάζεται και η Λάτσιο λόγω του 2-2 με τη Ντινάμο Κιέβου στη Ρώμη. Ζενίτ και Αθλέτικ πρέπει να δείξουν τη δύναμη της έδρας τους, αλλά η Μαρσέιγ πάει στο Μπιλμπάο με βασικό τον άρτι επιστρέψαντα από τραυματισμό Κώστα Μήτρογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή