Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστικού οργάνου της Σούπερ Λιγκας για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που διεκόπη την Κυριακή και για τον οποίο κατηγορούνται οι ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ. Η εκδίκαση της υπόθεσης διήρκησε περίπου πέντε ώρες.

Εντός 48 ωρών θα καταθέσει εγγράφως ο διαιτητής του ντέρμπι Γ. Κομίνης ο οποίος κλήθηκε να παραστεί αυτοπροσώπως στην διαδικασία αλλά αρνήθηκε. Οι δύο σύλλογοι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ζήτησαν προθεσμία 48 ωρών από την στιγμή που θα τους γίνει γνωστή η κατάθεση του Κομίνη, προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα. Ο ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους στον αγωνιστικό χώρο δεν αισθάνθηκε πραγματικά απειλή από την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη και ότι η Ένωση αρνήθηκε να βγει για να τελειώσει ο αγώνας επειδή ήταν πίσω στο σκορ. Επίσης, στην αρχή της διαδικασίας ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, ώστε να καταθέσει στο δικαστήριο ο διαιτητής του ντέρμπι Γιώργος Κομίνης, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο «ανθρωποφαγία» αναφερόμενος σε όσα λέγονται γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη. Από την πλευρά της ΑΕΚ, που παρίστατο λόγω της ένστασης για αντικανονική διακοπή του αγώνα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ ειπώθηκε ότι το ντέρμπι της Τούμπας διακόπηκε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της να νιώθουν απειλή από το συγκεκριμένο συμβάν και έτσι να μη δέχονται να επιστρέψουν από τα αποδυτήρια προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή