Σκίμπε: Εγώ δεν μίλησα ποτέ για όπλα

Σκίμπε: Εγώ δεν μίλησα ποτέ για όπλα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο», υποστήριξε χθες ο Μίκαελ Σκίμπε με αφορμή τη φράση που του αποδόθηκε από μέσο ενημέρωσης της Ελβετίας, σύμφωνα με το οποίο δήλωσε πως «εγώ δεν θα οπλοφορώ». «Σε πολλές χώρες υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο. Παντού όμως έχουν την ικανότητα να τα λύνουν. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και στην Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να λύνουμε τα προβλήματα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5».

Σχολιάζοντας τη διακοπή του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Είμαι στενοχωρημένος και δυσαρεστημένος για την απόφαση αυτή. Και είναι κρίμα, διότι είχαμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τρεις διεκδικητές του τίτλου». Και πρόσθεσε: «Πρέπει η Σούπερ Λίγκα και οι ομάδες να δουλέψουν πιο κοντά μεταξύ τους ως προς το ποδόσφαιρο, διότι αυτοί έχουν την κύρια ευθύνη».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων στο γήπεδο της Τούμπας, ανέφερε: «Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον ότι θα παίξουμε στην Τούμπα, διότι από ό,τι ξέρω θα κλείσει για να ανακατασκευαστεί. Θα ήθελα να παίξουμε κάποια στιγμή στην Τούμπα και τη Θεσσαλονίκη γενικότερα». Η προετοιμασία της Εθνικής για τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Ελβετία στο Ολυμπιακό Στάδιο (ώρα έναρξης 20.00) συνεχίστηκε χθες δίχως προβλήματα.

• Την ήττα γνώρισε η εθνική νέων από τη διοργανώτρια Ιταλία με 2-0 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Elite Round. To Σάββατο, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. H εθνική παίδων νίκησε τη Σκωτία με 1-0 στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του Elite Round. Το γκολ πέτυχε ο Φακής στο 56΄.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή