Καβγάς Κοκκινάκη – Βερντάσκο για τον πατέρα του

Καβγάς Κοκκινάκη – Βερντάσκο για τον πατέρα του

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσωπο των ημερών στο κόσμο του τένις είναι ο Ελληνοαυστραλός Θανάσης Κοκκινάκης. Αρχικώς γιατί απέκλεισε το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Ρότζερ Φέντερερ από τον 2ο γύρο του Μάστερς του Μαϊάμι. Εν συνεχεία, για όσα ακολούθησαν του αγώνα του με τον Φερνάντο Βερντάσκο, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-6, 6-4, 7-6. Μετά τη νίκη του, ο έμπειρος Ισπανός τενίστας έκανε παράπονα στο διαιτητή, υποστηρίζοντας πως τον ενοχλούσε ένας από τους θεατές του αγώνα.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι ο τύπος από πίσω μου μιλά, δεν μπορώ να το ανεχθώ. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι έτσι και να μη λέω τίποτα. Δεν μπορώ να μείνω ήσυχος», τόνισε ο Βερντάσκο, με τον Κοκκινάκη να του απαντάει: «Δεν σου έδειξε έλλειψη σεβασμού. Είναι ο πατέρας μου». «Δεν είναι ο πατέρας σου. Είναι αυτός αριστερά του με το καπέλο», του ανταπάντησε ο 34χρονος κι ο Ελληνοαυστραλός χρησιμοποίησε «γαλλικά» για να τον πείσει πως είναι ο πατέρας του!

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου ο Βερντάσκο έπλεξε το εγκώμιο του Κοκκινάκη, λέγοντας: «Ο αντίπαλός μου έπαιζε εξαιρετικά, εγώ απλά προσπάθησα να μείνω μέσα στο ματς, προσπάθησα να παίξω επιθετικά πολλές φορές, άλλες φορές χτυπούσα βαθιά την μπάλα ή ψηλά. Προσπαθούσα να τον κάνω να κινείται συνεχώς, ήταν δύσκολες οι συνθήκες μέσα στο γήπεδο, είχε ζέστη και φυσούσε λιγάκι, γι’ αυτό προσπαθούσα να τον κουράσω και να τον αποπροσανατολίσω. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να μείνω στο ματς, γιατί έπαιζε πολύ καλά, ήταν δύσκολος αντίπαλος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή