Kαι ξαφνικά ο Νεϊμάρ επιστρέφει σε έναν μήνα…

Kαι ξαφνικά ο Νεϊμάρ επιστρέφει σε έναν μήνα…

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θαύμα, θαύμα! Εκεί που ήταν αμφίβολο εάν ο Νεϊμάρ θα προλάβαινε το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, ρεπορτάζ στη Βραζιλία φέρει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να μετρά ένα μόλις μήνα ώς την επιστροφή του στα γήπεδα, στα τέλη Απριλίου.

Ο 25χρονος επιθετικός υποβλήθηκε στις αρχές του μήνα σε επέμβαση στον μετατάρσιο και οι εκτιμήσεις έκαναν τότε λόγο για αποχή του από τα γήπεδα επί ένα τρίμηνο. Ωστόσο, χθεσινό ρεπορτάζ του UOL Esporte στη Βραζιλία αποκάλυψε ότι η ανάρρωσή του βαίνει ιδιαιτέρως καλά, και ο «κος 222 εκατ. ευρώ» θα είναι σε θέση να προλάβει το κλείσιμο της σεζόν σε συλλογικό επίπεδο, καθώς και να προετοιμαστεί καταλλήλως και για το Μουντιάλ.

Φαίνεται παράξενο, αλλά το δεξί πόδι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ θα αναρρώσει σε λιγότερο από δύο μήνες και θα κάνει το χατίρι του προπονητή της «Σελεσάο», Τίτε. Ετσι ο αρχηγός της ομάδας θα είναι έτοιμος για να συμμετάσχει σε ολόκληρη την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που αρχίζει στις 14 Ιουνίου στη Ρωσία.

Επίσης, θα προλάβει τους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, το οποίο ουσιαστικά έχει ήδη καπαρώσει η Παρί, καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Κατά το ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στον αγώνα της Λιγκ 1 με την Αμιάν στις 6 Μαΐου.

Προς το παρόν, αναρρώνει στο σπίτι του στη Μανγκαρατίμπα της Βραζιλίας, και εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του, το οποίο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Βραζιλία τον φέρνει κοντά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή