Εσβησε τη φωτιά πριν ξεσπάσει ο Παναθηναϊκός

Εσβησε τη φωτιά πριν ξεσπάσει ο Παναθηναϊκός

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απασφάλιση μιας βραδυφλεγούς βόμβας στ’ αποδυτήρια της ομάδας πρόλαβε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με την πληρωμή του υπολειπόμενου 30% της δόσης Οκτωβρίου για όσους ξένους δεν είχαν εξοφληθεί. Λίγη ώρα πριν συμβεί αυτό, οι παίκτες είχαν διαμηνύσει στη διοίκηση ότι εάν δεν προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση των πρόσφατων δεσμεύσεών της, θα προχωρήσουν από τη Δευτέρα σε αποχή από τις προπονήσεις, κάτι που δεν θα συμβεί τελικά, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η εκκρεμότητα με τους ξένους τακτοποιήθηκε και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Μετά την ανακοίνωση της πληρωμής, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έσπευσε να καθησυχάσει παίκτες και φιλάθλους: «Η διοίκηση, τηρώντας την υπόσχεσή της για την καταβολή των οφειλομένων, κατέθεσε σήμερα στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών το ποσό που αντιστοιχεί στην εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, στη συνάντηση που είχε με τους παίκτες την περασμένη Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο. Οσον αφορά τη δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν κατά τη συνομιλία του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους αρχηγούς της ομάδας. Η διοίκηση επιθυμεί να γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους ποδοσφαιριστές, Ελληνες και ξένους».

Η αναστάτωση προκλήθηκε όταν μετά το φιλικό με την Κ20, οι Ελληνες παίκτες μαζεύτηκαν στ’ αποδυτήρια και ρώτησαν τους ξένους εάν είχαν εξοφληθεί το υπόλοιπο 30% της δόσης Οκτωβρίου. Αυτοί απάντησαν ότι μέχρι το πρωί δεν είχαν εξοφληθεί και δεσμεύθηκαν να τους ενημερώσουν όταν θα κοιτούσαν μετά την προπόνηση τους λογαριασμούς τους. Με το που είδαν ότι δεν είχε γίνει ακόμα κάποια κατάθεση, επικοινώνησαν με τους αρχηγούς και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη διοίκηση ότι εάν δεν φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της, θα προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις από τη Δευτέρα του Πάσχα. Η αποχή θα ξεκινούσε από σήμερα, αλλά βλέποντας το βαρύ κλίμα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε εκ των προτέρων μία μέρα παραπάνω εορταστική άδεια στους παίκτες, ακυρώνοντας τη σημερινή προπόνηση.

Στο φιλικό με την Κ20 οι «μεγάλοι» επικράτησαν 2-0, με γκολ του Λουτσιάνο και του Μυστακίδη. Και οι δύο χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά 90 λεπτά μετά την εγχείρηση που έκαναν και έδειξαν σε καλή κατάσταση. Επαιξαν οι Διούδης, Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Μαυρομμάτης, Οικονόμου, Θεοχάρης, Αποστολάκης Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης και Μολίνς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή