Βόλεϊ: Τέσσερις… ιππότες για ένα τρόπαιο στη Ρόδο

Βόλεϊ: Τέσσερις… ιππότες για ένα τρόπαιο στη Ρόδο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Νησί των Ιπποτών, την πανέμορφη Ρόδο, θα αναδειχθεί αύριο η κυπελλούχος ομάδα του ελληνικού βόλεϊ στους άνδρες. Η διοργάνωση αρχίζει σήμερα με τους ημιτελικούς. Θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ (17.00) και ο Ηρακλής με τον Παναθηναϊκό (20.00). Με ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη απαγορεύθηκε η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το περυσινό τρόπαιο κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι εφέτος είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. «Εύχομαι η διοργάνωση να είναι μια γιορτή του αθλήματος και να αποδείξουμε στον κόσμο ότι το βόλεϊ δεν είναι “άρρωστο”», δήλωσε ο προπονητής τους Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Στους στόχους του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής του Ντανιέλε Ρίτσι: «Ελπίζω να παίξουμε καλά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γύρισα στην Ελλάδα για να παίξω σε φάιναλ φορ. Ηρθαμε για να παίξουμε καλό βόλεϊ. Εχουμε χάσει δύο φορές από τον Ολυμπιακό εφέτος. Δουλεύουμε πολύ και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».

Η παραμονή στα «σαλόνια» της Α1 αποτελεί βασικό στόχο του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε και ο προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Το μυαλό μας είναι σίγουρα στα πλέι άουτ και στον στόχο της παραμονής που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας».

Υστερα από πέντε χρόνια απουσίας θα βρεθεί σε φάιναλ φορ ο Ηρακλής. «Εδώ βρίσκονται οι ιστορικότερες ομάδες. Οποιος κάνει προβλέψεις, ίσως, πέσει έξω», τόνισε ο προπονητής Γιάννης Ορφανός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή