«Ματς μπολ» τίτλου για τον Ολυμπιακό

«Ματς μπολ» τίτλου για τον Ολυμπιακό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πλάτη στους… τοίχους του «Μελίνα Μερκούρη» θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό (19.00), στο κλειστό του Ρέντη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της και τα σκήπτρα του κορυφαίου ανδρικού συλλόγου βόλεϊ στην Ελλάδα, θα πρέπει να νικήσει τους «Πειραιώτες» και να οδηγήσει τη σειρά των τελικών σε 4ο παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν το 28ο τρόπαιο της ιστορίας του τμήματος.

Ο σύλλογος του Πειραιά, σε ό,τι αφορά το εφετινό πρωτάθλημα Ελλάδος, είναι αήττητος και οι αθλητές του επιθυμούν να ολοκληρώσουν με αυτόν τον τρόπο την αγωνιστική περίοδο. Μέχρι τώρα, από τότε που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων (1999), η μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα είναι ο Ηρακλής (2005-2006), που έχει σερί 32 νικών. Στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού, ο τελευταίος τίτλος είναι από το 2014.

Στο μεταξύ, η ήττα της ομάδας από τον ΠΑΟΚ, στο Κύπελλο Ελλάδος, έχει στενοχωρήσει τους παίκτες του συλλόγου με αποτέλεσμα να θέλουν τον τίτλο περισσότερο από ποτέ.

Ο προπονητής Φερνάντο Μουνιόθ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Κώστα Χριστοφιδέλη γιατί, εφόσον η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα φτάσει τους 10 τίτλους. Οι «Πειραιώτες» έχουν ως στόχο να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στην τακτική που σχεδίασαν με τον προπονητή τους. Σπουδαία θα είναι και η βοήθεια των φίλων του συλλόγου, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο.

Στο… στρατόπεδο του ΠΑΟΚ το σύνθημα είναι ένα: ανατροπή. Μία ανατροπή που εάν οι παίκτες του την πετύχουν θα περάσουν στην ιστορία, καθώς ποτέ μέχρι τώρα ομάδα που χάνει 0-2 στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο σύλλογος του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. «Χάσαμε όποια ευκαιρία μας παρουσιάστηκε στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, όπως και τι πρέπει να διορθώσουμε στο δικό μας παιχνίδι», τόνισε ο κεντρικός Γιάννης Τακουρίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή