Παναθηναϊκος: Προχωράει το πλάνο για τον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκος: Προχωράει το πλάνο για τον Ερασιτέχνη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αναγγελθείσα σταδιακή ανάληψη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά» και έχοντας ιεραρχήσει ως άμεση προτεραιότητα, την ενδυνάμωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Οι πρώτες κινήσεις του για την ομάδα αποσκοπούσαν στην αποφυγή του υποβιβασμού στην περυσινή περίοδο, αλλά ο πήχυς του στόχου για το επόμενο πρωτάθλημα, θα τοποθετηθεί στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς υπάρχει ένδοξη προϊστορία του συγκεκριμένου τμήματος.

Στις διεργασίες που έχουν αρχίσει για τη διοικητική ανάληψη του Ερασιτέχνη, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ προγραμματίζει την ανάμειξη ατόμων της εμπιστοσύνης του και σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις, εφόσον οριστικοποιήσει το σχήμα που θα αναλάβει να διαχειριστεί τη χρηματοδότησή του, αφού υπάρχουν δεδομένα χρέη των οποίων το ύψος μπορεί να ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ. Η νυν διοίκηση Πρωτοδικείου, έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμη να δώσει όλα τα στοιχεία στον κ. Γιαννακόπουλο, αλλά είναι πολύ πιθανό να δοθεί εντολή σε ορκωτούς λογιστές για να υπάρξει καταγεγραμμένη αναφορά των οικονομικών και πιθανών χρεών που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.

Η οικονομική εξυγίανση προηγείται κάθε άλλης κίνησης για τη σταδιακή ενδυνάμωση των περισσοτέρων τμημάτων. Στα σχέδια του κ. Γιαννακόπουλου δεν υπάρχει σύνδεση του γηπεδικού θέματος (Panathinaikos Alive) και των εξελίξεων στην ΠΑΕ, με την κίνηση επιστροφής της οικογενείας του στην διοίκηση του ερασιτέχνη συλλόγου.

Σημειώνεται, επίσης, πως η ΚΑΕ συμπεριέλαβε στην τιμή των καρτών διαρκείας ένα ποσό που θα διατεθεί υπέρ του Ερασιτέχνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή