ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Κλείδωσε» τις προσφυγές με πληρωμές ο Παναθηναϊκός

12aleksandrasgipedo1

Ημέρα πληρωμών η χθεσινή στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση να κάνει πράξη τη δέσμευσή της και να καταβάλλει τους λογαριασμούς των παικτών όσο υπόλοιπο είχε απομείνει για την ολική εξόφληση των δόσεων του Δεκεμβρίου και του Φεβρουαρίου.

Με την καταβολή αυτή, οι «πράσινοι» δεν απειλούνται πλέον από καμία προσφυγή μέχρι το τέλος Ιουνίου και έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πιο στέρεες βάσεις τον σχεδιασμό τους για την επόμενη περίοδο.

Για να εξοφληθούν άπαντες για τα δεδουλευμένα της περιόδου που μόλις τελείωσε, απομένει πλέον μόνο η δόση του Μαΐου, η οποία θα καταβληθεί, σύμφωνα με την υπάρχουσα δέσμευση, μέσα στον Ιούλιο. Οι παίκτες θα έχουν νέο δικαίωμα προσφυγής στο τέλος Ιουνίου εάν και εφόσον δεν έχουν εξοφληθεί την τελευταία δόση μέχρι τότε, αλλά τέτοιος κίνδυνος δεν μοιάζει να υπάρχει. Αφού δεν το έκαναν σε εποχές πιο μεγάλης ανασφάλειας, δύσκολα θα το κάνουν τώρα που η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται.

Υπογράφει ο Δώνης

Μέσα στην εβδομάδα, πιθανώς μέχρι αύριο, θα υπογράψει ο Γιώργος Δώνης τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ. Η συμφωνία είναι δεδομένη, αλλά υπάρχουν ακόμα μικρά ζητήματα (όχι οικονομικά) προς διευθέτηση, γι’ αυτό και προέκυψε μια μικρή καθυστέρηση στην υπογραφή συμβολαίων. Η έναρξη της προετοιμασίας οριοθετείται για τις αρχές Ιουλίου. Η προεργασία έχει ξεκινήσει και το τελικό πλάνο θα ανακοινωθεί μόλις κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή.

• Ποσό ύψους 54.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους επιδίκασε το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Στέργο Μαρίνο, από τη θητεία του στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

• Επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διαρκείας υπέγραψε ο Νίκος Χριστογεώργος. Είναι 18 χρόνων, τερματοφύλακας και αγωνιζόταν στην Κ-20.