Ψάχνει τον κατάλληλο φορ στην Αγγλία ο Νταμπίζας

Ψάχνει τον κατάλληλο φορ στην Αγγλία ο Νταμπίζας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σιφναίο και η ολοκλήρωση του δανεισμού του Καμπετσή από την Ντόρτμουντ είναι οι δύο πρώτες κινήσεις του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του. Οι δύο νεαροί στράικερ θα πλαισιωθούν και από τους συνομηλίκους τους Ρεγκάκο και Χαντζάρα, εάν πείσουν τον Δώνη στο διάστημα της προετοιμασίας ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, αλλά το βασικό κομμάτι που θα ολοκληρώσει το παζλ στην επίθεση θα αργήσει να μπει, κι ας έχει αρχίσει από τώρα ο Νταμπίζας να προετοιμάζει το έδαφος. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αγγλία για σειρά επαφών, με στόχο να βρει 3-4 καλές λύσεις για τη μοναδική μεταγραφή ξένου άνω των 23 ετών που δικαιούται, ο οποίος θα είναι επιθετικός. Η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει σε 2-3 εβδομάδες, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά και θα είναι γνωστό το διαθέσιμο ποσό.

• Με την καταβολή 20.000 ευρώ, οι «πράσινοι» εξόφλησαν τον Χουλτ, αλλά έχουν μπροστά τους πολύ ψηλότερα εμπόδια, με πρώτο αυτό της ερχόμενης Δευτέρας, οπότε εκδικάζεται η προσφυγή του Ρινάλντι για 820.000 ευρώ. Το ποσό είναι πολύ μεγάλο και θα γίνει προσπάθεια για αναβολή. Θέμα άνοιξε ξανά και με τον Κουτρουμπή. Δεν πληρώθηκε η πρώτη δόση από τις δέκα για τις 292.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν και ο 27χρονος αμυντικός συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Νταμπίζα στο Κορωπί για να βρεθεί λύση.

• Ο Αλτμαν ξεκίνησε τρέξιμο, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την επιστροφή του. Ο Κουρμπέλης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και μάλλον θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή