Πρώτα δυνατά τεστ για ΑΕΚ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρένο στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του έβαλε ο Ακης Ζήκος. Δεν βιάζεται να δεσμευθεί αν δεν ικανοποιηθεί απόλυτα οικονομικά και αυτό το έκανε εξαρχής σαφές στον Μάκη Ψωμιάδη. Η ΑΕΚ του πρόσφερε πενταετές συμβόλαιο με μέσον όρο 150 εκατ. δρχ. ετησίως και αυτός αρχικά ζήτησε 250 εκατ. δρχ., για να κατέβει αργότερα στα 200 εκατ.

Η διαφορά δεν είναι ούτε μικρή ούτε απαγορευτική. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή, αν και ο διεθνής μέσος θεωρεί πως έχει ήδη υποχωρήσει πολύ και δεν αφήνει περιθώρια για παρακάτω. Αντίθετα, ο Βάιος Καραγιάννης ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του, έναντι 20 εκατ. δρχ. Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ συζητά με τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Κάππο, που έχουν κάνει προσφυγή κατά της Καλαμάτας.

Από αγωνιστικής πλευράς, η προσοχή στρέφεται στο αποψινό τουρνουά με αγώνες 45 λεπτών, που θα φιλοξενηθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια, με οικοδέσποινα την ΑΕΚ και φιλοξενούμενες την Μπολόνια και τη Σεβίλλη. Οι φίλαθλοι δεν περιμένουν κάτι καινούργιο και αυτό γιατί από τους νεοφερμένους μάλλον δεν θα παίξει κανείς. Ο Γκαμάρα δεν είναι έτοιμος ακόμη για δυνατά τεστ, έχει και κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του, οπότε δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, ενώ οι Ραμπεσαντρατανά και Μιερλτσάρσκι δεν έχουν έλθει ακόμα για μόνιμη εγκατάσταση. Το πρώτο παιχνίδι θα έχει αντιπάλους τις δύο ξένες ομάδες και θα αρχίσει στις 8.30 μ.μ. Στις 9.30 μ.μ., η ΑΕΚ θα παίξει με τη Σεβίλλη και στις 10.30 μ.μ. με την Μπολόνια. Ολοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Soupersport και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

-Απών από τον αγώνα με τη Λάτσιο θα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, γιατί κλήθηκε στην εθνική Γιουγκοσλαβίας για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόες (15 Αυγούστου στο Βελιγράδι), για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή