Παίκτης της χρονιάς ο Λούκα Μόντριτς

Παίκτης της χρονιάς ο Λούκα Μόντριτς

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων παικτών της UEFA για την περσινή περίοδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και τα τέσσερα βραβεία.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Λούκα Μόντριτς βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της UEFA, συγκεντρώνοντας περισσότερες ψήφους από τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ και τον πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής περίοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχθηκε ο Κοσταρικανός Κέιλορ Νάβας. Ο 31χρονος βοήθησε την Ρεάλ Μαδρίτης στο να κατακτήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ με κορυφαίες αποκρούσεις κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο κορυφαίος αμυντικός της περσινής περιόδου αναδείχθηκε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος ο οποίος δήλωσε πως ελπίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται από τον κορυφαίο ισπανικό σύλλογο. Επίσης, τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας και να το κερδίσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά τον ερχόμενο Ιούνιο.

Το πάθος, η ποιότητα και η θέληση του Λούκα Μόντριτς σε συνδυασμό με τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ, τον ανέδειξαν και κορυφαίο μέσο της σεζόν, ενώ κορυφαίος επιθετικός αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέτος θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» της Γιουβέντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή