Μήνας «γολγοθάς» περιμένει την ΑΕΚ

Μήνας «γολγοθάς» περιμένει την ΑΕΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προπονητική… ηρεμία βρίσκεται αυτές τις μέρες η ΑΕΚ, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών έχει χαμηλώσει τους ρυθμούς στην Ενωση. Η ηρεμία, βεβαίως, είναι προσωρινή καθώς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος το μεθεπόμενο Σάββατο ακολουθεί αγωνιστική «καταιγίδα». Στις 15/9 η Ενωση αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, στις 19/9 ταξιδεύει στο Αμστερνταμ για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αγιαξ, στις 22/9 πηγαίνει στην Τούμπα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στις 28/9 αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στις 2/10 υποδέχεται την Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο μήνας κλείνει με το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ακριβώς πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Σε αυτόν τον μήνα απαιτείται ψυχραιμία, συγκέντρωση και πλήρης αγωνιστική ετοιμότητα ούτως ώστε η ΑΕΚ να διατηρηθεί εντός στόχων με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.

Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος και για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, καθώς τα συμβόλαια των Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλου, Γκάλο και Λόπες ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2019. Πρακτικά, οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευθούν ελεύθερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους από την 1/1/19. Η Ενωση βρίσκεται αυτές τις μέρες σε συζητήσεις με τον Αντρέ Σιμόες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και παρά την οικονομική διαφορά που προέκυψε στην πρώτη συνάντηση, εκτιμάται πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία τόσο της ΑΕΚ όσο και του «υπαρχηγού» της για συνέχιση της συνεργασίας τους. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει εξαιρετική άποψη και για τους Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα και Γκάλο που αναμένεται να κληθούν και αυτοί για ανανέωση, ενώ και η υπόθεση του Λόπες θα εξεταστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή