Ετοιμος ο Μπακάκης, πρόβλημα ο Ζέκα ενόψει της Εσθονίας

Ετοιμος ο Μπακάκης, πρόβλημα ο Ζέκα ενόψει της Εσθονίας

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληρότητα στις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας προσέφερε η θετική ανταπόκριση του Μιχάλη Μπακάκη στον εντατικό ρυθμό προπόνησης, ενόψει του πρώτου αγώνα της εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League, με αντίπαλο την Εσθονία, αύριο, στο Ταλίν.

Ο 27χρονος διεθνής μπακ της ΑΕΚ, που προέρχεται από τραυματισμό, δεν αντιμετώπισε ενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης, συμμετείχε στο οικογενειακό «διπλό» και, εκτός άλλου απροόπτου, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα συμμετοχής ακόμη και για την αρχική ενδεκάδα.H διαθεσιμότητα του Μπακάκη δίνει τη δυνατότητα στον Γερμανό τεχνικό της Εθνικής να συνθέσει τη μεσαία γραμμή, σύμφωνα με τα πλάνα που έχει κάνει μέχρι τώρα, ώστε το σχήμα 4-2-3-1 να έχει την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια.

Κλειστά χαρτιά

Ο Σκίμπε δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για την αρχική ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας στην πρεμιέρα της νεοσύστατης διοργάνωσης, ενώ πιστεύει ότι ο έλεγχος του ρυθμού και η κατοχή της μπάλας θα δώσουν σαφές προβάδισμα για τη διεκδίκηση της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι φόβητρο, αλλά στην έδρα της παραμένει επικίνδυνη. Ο Κάρλος Ζέκα δεν ολοκλήρωσε τη χθεσινή προπόνηση, αλλά υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τους Εσθονούς.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης και πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις πάνω σε μία παλαιότερη κάκωση που είχε υποστεί και προφυλάχθηκε για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το συγκεκριμένο σημείο.

Συνεργάτης του Σκίμπε θα παρακολουθήσει τον αγώνα Φινλανδίας – Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί, επίσης αύριο, στο Ελσίνκι, καθώς οι Ούγγροι θα είναι αντίπαλοι της εθνικής ομάδας, στην 2η αγωνιστική του Nations League, την ερχόμενη Τρίτη, στη Βουδαπέστη.

Παράλληλα, ανανεώθηκε από την ΕΠΟ το συμβόλαιο του άμεσου συνεργάτη του Σκίμπε, Κώστα Τσάνα, για έναν ακόμα χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή