Δυνατό τεστ με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Δυνατό τεστ με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς αύριο είναι προγραμματισμένο ένα δυνατό τεστ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο φιλικός αγώνας έχει ιερό σκοπό, καθώς οι εισπράξεις από τα εισιτήρια θα δοθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας του Ατρόμητου που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Φεντερίκο Μακέντα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «9». Ο Ιταλός επιθετικός σημείωσε γκολ και ασίστ στο οικογενειακό διπλό της ομάδας.

Ως προς τους τραυματισμούς, ο Αντονι Μουνιέ πηγαίνει καλύτερα του αναμενομένου και με τα τωρινά δεδομένα θα είναι έτοιμος στην αρχή της εβδομάδας και κατ’ επέκτασιν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. «Παρών» στον αγώνα δηλώνει και ο Χρήστος Δώνης, που προπονείται ήδη κανονικά, ενώ σίγουρα εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι τραυματίες Ουσμάν Κουλιμπαλί και Βαγγέλης Οικονόμου, περιπλέκοντας την κατάσταση αναφορικά με τη βασική ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή