Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με νέες ώρες

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με νέες ώρες

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσεχή Τρίτη θα ακουστεί το εναρκτήριο λάκτισμα της 27ης διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ και 64ης που διεξάγεται το Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων, σηματοδοτώντας και την «ανεπίσημη» έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ευρώπη. Η μεγάλη διαφορά εν σχέσει με τα προηγούμενα χρόνια είναι η ώρα έναρξης καθώς οι τέσσερις αριθμοί που σηματοδοτούσαν το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ελλάδα και ήταν το «21.45», αντικαθίσταται από δύο διαφορετικές ώρες που θα διεξάγονται τα παιχνίδια. Δύο αγώνες της ημέρας θα ξεκινούν στις 19.55 και οι υπόλοιποι στις 22.00 και με αυτό το δεδομένο ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει ακόμα περισσότερους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.

Λόγω της διαφοροποίησης των γκρουπ δυναμικότητας, όπως αυτά διαμορφώθηκαν πριν από την κλήρωση του Αυγούστου, πολλά φαβορί έχουν μαζευτεί στους ίδιους ομίλους γι’ αυτό και προέκυψαν αρκετά γκρουπ που περιλαμβάνουν σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στον δεύτερο βρίσκονται μαζί η Μπαρτσελόνα, η Τότεναμ, η Ιντερ και η Αϊντχόβεν, στον τρίτο η Λίβερπουλ, η Νάπολι, η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ερυθρός Αστέρας και στον όγδοο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους, η Βαλένθια και η Γιουνγκ Μπόις.

Η ΑΕΚ επιστρέφει ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στον θεσμό, για πρώτη φορά από το 2006, στον δύσκολο όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Αγιαξ και Μπενφίκα και ταξιδεύει την Τετάρτη στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για να αντιμετωπίσει τον ενισχυμένο «Αίαντα», βιώνοντας την πραγματική της επιστροφή πλάι στους κορυφαίους της Ευρώπης. Με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ως ξεκάθαρο αουτσάιντερ σε έναν όμιλο με 3 ομάδες οι οποίες έχουν κατορθώσει στην ιστορία τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ευρώπης, φιλοδοξεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο για μια ομάδα που έχει πετύχει διαδοχικές υπερβάσεις τα τελευταία χρόνια κάνοντας «τσεκ» σε κάθε στόχο που έθεσε από το 2015 οπότε και επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή