Γιουρόπα Λιγκ: Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πανίσχυρη Τσέλσι αντιμετωπίζει απόψε στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοδοξώντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Τσέλσι του Μαουρίσιο Σάρι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα Αγγλίας με πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και δεχθεί μόλις 4. Η λονδρέζικη ομάδα αναμένεται να έχει μια σύνθεση με αρκετές αλλαγές και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται πιθανότατα ο Ισπανός Αλβαρο Μοράτα. Το 4-3-3 που εφαρμόζει ο προπονητής των «μπλε», αποδίδει μέχρι στιγμής εξαιρετικά και τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι η περυσινή κακή σεζόν δεν θα επαναληφθεί.

Στον ΠΑΟΚ, η αποστολή του σημερινού αγώνα περιελάμβανε κάποιες εκπλήξεις, δεδομένου ότι σε αυτήν βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά απουσιάζουν οι Νίκος Καρέλης και Τσούμπα Ακπόμ. Παρά τη συμμετοχή του Πρίγιοβιτς στην 18άδα, εκτιμάται ότι βασικός στην επίθεση θα είναι ο Πέλκας με τον Σέρβο να εισέρχεται στο παιχνίδι μόνο αν υπάρχει ανάγκη και το πολύ για 30 λεπτά. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα με τους Τόσκα αριστερά, Βιεϊρίνια δεξιά (αντί του τιμωρημένου Μάτος) και Κρέσπο με Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Στην άμυνα ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή αν αγωνιστεί ο Χατσερίντι ως βασικός με ταυτόχρονη μετατόπιση του Κρέσπο στη θέση του αριστερού μπακ. Μαουρίσιο και Σάχοφ θα είναι τα αμυντικά χαφ και η τριάδα πίσω από τον Πέλκα, θα αποτελείται από Ζαμπά, Λημνιό και Ελ Καντουρί.

«Να εκμεταλλευθούμε τις στιγμές που θα έχουμε την μπάλα», σχολίασε στις χθεσινές του δηλώσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου, προσθέτοντας πως «ξέρουμε πως η Τσέλσι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και βρίσκεται σε καταπληκτική περίοδο. Το κίνητρο είναι τεράστιο, θα δώσουμε τα πάντα». Ως «απόλαυση» χαρακτήρισε τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο Εβγκέν Σάκχοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή