Ο Δανός Κριστόφερσεν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Ο Δανός Κριστόφερσεν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δανός Μαντς Κρίστοφερ Κριστόφερσεν επελέγη από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Η Επιτροπή, όπως έκανε και στα προηγούμενα ντέρμπι του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ), επέλεξε και σε αυτό αλλοδαπό διαιτητή, ο οποίος είναι 35 ετών και βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία διαιτητών FIFA χωρίς να έχει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.

Ο Κριστόφερσεν δεν έχει σφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, ενώ φέτος τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που διηύθυνε ήταν το Σκεντίγια – Σερίφ (1-0), το Γκλέναβον – Μόλντε (2-1) και το Ρόζενμποργκ – Κορκ (3-0) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και το Βίντι – Μπάτε Μπόρισοφ (0-2) για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης (δηλαδή, το άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική).

Ο Κριστόφερσεν, που πρώτη φορά θα βρεθεί στον δρόμο κάποιας ελληνικής ομάδας, θα έχει μαζί του τους συμπατριώτες του Ντένις Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν και Λαρς Χούμελγκααρντ. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι το μέλος της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ. Αίτημα για ορισμό αλλοδαπών διαιτητών στους αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ υπέβαλε και ο Αρης.

Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν: Πανιώνιος – Αρης: Κομίνης, Παναιτωλικός -Λεβαδειακός: Ζαχαριάδης, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Σκουλάς , Λαμία -ΟΦΗ: Ευαγγέλου, ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Τάσης, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Κοτσάνης, Ξάνθη – ΑΕΛ: Λάμπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή