«Συγγνώμη» ζήτησε ο Κώστας Φορτούνης

«Συγγνώμη» ζήτησε ο Κώστας Φορτούνης

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπόθεση των πανηγυρισμών του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανοίξει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Χθες, ζήτησε από το συνδρομητικό κανάλι το βίντεο του πανηγυρισμού του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και την Πέμπτη, οπότε και θα επιστρέψει από το εξωτερικό, θα κρίνει αν θα του ασκήσει πειθαρχική δίωξη. Να σημειωθεί πως ο Φορτούνης κινδυνεύει με τιμωρία μιας ή δύο αγωνιστικών.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΑΕΚ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή. Οι άνθρωποί της εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το γεγονός πως ο διεθνής παίκτης χρησιμοποίησε ύβρεις προς την οικογενειακή εξέδρα. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν την τιμωρία του παίκτη, με βάση το δεδικασμένο του Πασχαλάκη.

Πάντως, χθες, ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων» ζήτησε συγγνώμη με γραπτή δήλωση σε αθλητική εφημερίδα για όσα είπε τη στιγμή των πανηγυρισμών του, υπογραμμίζοντας πως ήταν λάθος του. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως στην εξέδρα που στράφηκε βρίσκονταν παιδιά και πως αν το γνώριζε θα είχε σίγουρα διαφορετική συμπεριφορά.

«Κατ’ αρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στη νίκη. Μια νίκη που τη θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στη μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Ομως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν», τόνισε ο Φορτούνης. Και πρόσθεσε: «Ολοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ηταν λάθος μου, το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».

Παράλληλα, θέμα από το… πουθενά προέκυψε για τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος φερόταν να έχει κάνει «like» σε υβριστικό σχόλιο προς τον Κώστα Φορτούνη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο μπακ της Ενωσης επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή των «Πειραιωτών» και έλυσε την όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή