Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού: Η αλήθεια έρχεται πάντα πρώτη

Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού: Η αλήθεια έρχεται πάντα πρώτη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε για πρώτη φορά σε ερωτήσεις σχετικά με τις καταγγελίες για βιασμό που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ότι έχει αυτοπεποίθηση για την εξέλιξη της υπόθεσης, όπως έχουν και οι δικηγόροι του.

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα σε αυτή την κατάσταση. Οι δικηγόροι μου έχουν σιγουριά, όπως βέβαια έχω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο αστέρας της «Μεγάλης Κυρίας» στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της μεγάλης αναμέτρησης με τη Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2003-2009.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Για τα υπόλοιπα, έχω ανθρώπους που τα φροντίζουν και βέβαια η αλήθεια έρχεται πάντα πρώτη, οπότε είμαι καλά», προσέθεσε.

Ο άσσος της Γιουβέντους κατηγορείται από την Κάθριν Μαγιόργκα, ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, το 2009.

«Ξέρω ότι είμαι παράδειγμα, το ξέρω 100%. Και εντός και εκτός γηπέδου. Για αυτό πάντα χαμογελάω, είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος και είμαι ευλογημένος που παίζω σε μια φανταστική ομάδα. Έχω μια φανταστική οικογένεια. Εχω τέσσερα παιδιά. Είμαι υγιής, έχω τα πάντα, οπότε οτιδήποτε άλλο δεν με αγγίζει», είπε επίσης ο Πορτογάλος διεθνής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή