ΠΑΟ: Νίκη στη Λήμνο με το μυαλό στο Τελ Αβίβ

ΠΑΟ: Νίκη στη Λήμνο με το μυαλό στο Τελ Αβίβ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H… ποδοσφαιρική ενδεκάδα ηττών που συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός σε 19 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, ύστερα από τη νέα εκτός έδρας αποτυχίας του στο Κάουνας, όπου η Ζαλγκίρις πέτυχε την πρώτη(!) νίκη στην έδρα της, δεν δίνει άλλα περιθώρια απωλειών στους «πράσινους» για τη διεκδίκηση εισόδου στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας και την πρόκριση στα πλέι οφ. Απέναντι στην ισόβαθμη Μακάμπι, που είχε νικήσει στον πρώτο γύρο και έχει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο πάγκο της, ο Παναθηναϊκός θα δώσει την Πέμπτη τον πρώτο «τελικό» από τους έντεκα εναπομείναντες, μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης, μαραθώνιας φάσης των 30 αγωνιστικών.

«Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, είναι η τελευταία ευκαιρία μας στο Ισραήλ και πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. Πρέπει να είμαστε σκληροί πνευματικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σαράντα λεπτά. Να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για τη νίκη. Να τα δώσουμε όλα», είπε ο Ντεσόν Τόμας για τον αυριανό αγώνα στο Τελ Αβίβ και ύστερα από την ολοκλήρωση του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ηφαιστο, στη Λήμνο (62-84).

Η συγκομιδή μιας νίκης στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οδήγησε τη διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός να σκέφτεται τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Κώστα Φλεβαράκη. Στη 14η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας, ο Χολαργός «λαχτάρησε» τον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον αγώνα σε παράταση, με καλάθι του Λοβ (61-61), αλλά οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 73-68 και χάριν στα επιτεύγματα του Μιλουντίνοφ (21 π. 17 ριμπ.).

Η νίκη της Κύμης επί του Πανιωνίου (92-82) ξεχώρισε στη μάχη της παραμονής στην Α1 κατηγορία, καθώς με δύο νίκες, μόλις, ύστερα από 14 αγωνιστικές, συνεχίζουν ο Κολοσσός που ηττήθηκε από τον Προμηθέα (101-95) και το Ρέθυμνο, το οποίο νίκησε ο ΠΑΟΚ (78-88) στην Κρήτη. Τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Αρης (84-70 το Λαύριο, ενώ η ΑΕΚ είχε επιβλητική απόδοση με αντίπαλο το Περιστέρι (96-70 στο ΟΑΚΑ).

• Τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Προμηθέας (7 νίκες-4 ήττες) υποδέχεται τη Στρασμπούρ (6 νίκες-5 ήττες) και χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή