Ξεκίνημα με τριπλ-νταμπλ για τον Αντετοκούνμπο

Ξεκίνημα με τριπλ-νταμπλ για τον Αντετοκούνμπο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δόντια τους έδειξαν με το «καλημέρα» στη σεζόν οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η ομάδα του Μιλγουόκι πέρασε με 117-111 από το Χιούστον απέναντι στους Ρόκετς παρότι βρέθηκε στο -17 στο πρώτο μέρος, με τον «Greek Freak» να θριαμβεύει στη μονομαχία με τον Τζέιμς Χάρντεν που εξακολουθούσε μέχρι και προ ημερών να αμφισβητεί τον MVP.

Ο 25χρονος σούπερ σταρ των «ελαφιών» είχε 30 πόντους με 6/11 βολές, 9/12 δίποντα και 2/5 τρίποντα, ενώ έκανε τριπλ-νταμπλ με 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ έχοντας ακόμη ένα κλέψιμο και μία τάπα. Κι όλα αυτά σε μόλις 28 λεπτά, καθώς αποβλήθηκε με έξι φάουλ 5:18 πριν το τέλος.

Πάντως οι συμπαίκτες του παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από το 95-101 έκαναν εξαιρετική δουλειά και υπερασπίστηκαν το προβάδισμα.

Ο Γουέσλεϊ Μάθιους με 14, ο Ερσάν Ιλιασόβα με 13 και οι Κρις Μίντλετον, Έρικ Μπλέντσο και Μπρουκ Λόπεζ τα πήγαν περίφημα, με τον τελευταίο να πετυχαίνει κρίσιμα καλάθια στο φινάλε.

Ξεκίνημα με τριπλ-νταμπλ για τον Αντετοκούνμπο-1

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν εκτός αποστολής παρακολουθώντας το ματς από τον πάγκο με πολιτικά.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε απογοητευτική παρουσία για τους Ρόκετς στην πρώτη του συνύπαρξη με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο «μούσιας» είχε μεν 19 πόντους αλλά με μόλις 2/13 σουτ (1/9 τρίποντα) ενώ παρά τις 14 ασίστ του είχε και 7 λάθη. Καλύτερα τα πήγε ο «Ρας» στο ντεμπούτο του με 24 πόντους, 16 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή