Ανακοίνωσε Φόστερ ο ΠΑΟ και συνεχίζει

Ανακοίνωσε Φόστερ ο ΠΑΟ και συνεχίζει

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη μεταγραφή από τις επτά που έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει, αναλόγως της τελικής διαμόρφωσης του προϋπολογισμού του, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός και πρόκειται για τον Αμερικανό Μάρκους Φόστερ (25 χρ., 1.91). Ο πρώην παίκτης της Χάποελ Χολόν υπέγραψε για 1+1 και μαζί με τον Σέρβο Νεμάνια Νέντοβιτς προορίζονται για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

«Παρακολουθώ χρόνια το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας και αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Αμερικανός, ενόψει της πρώτης δοκιμασίας του στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εντοπίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, λόγω των περιορισμένων επιλογών σε παίκτες που διαθέτουν «καθαρόαιμα» χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο, νευραλγικό  ρόλο της δημιουργίας παιχνιδιού και ταυτόχρονα είναι οικονομικοί.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα αποτελεί τον μεγάλο στόχο, αλλά με βήμα… σημειωτόν, εξαιτίας της καθυστέρησης της αποδέσμευσης του Αργεντινού παίκτη από τη Ρεάλ, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι όροι λύσης του συμβολαίου για να μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» ανέφερε, χθες, ότι ο Λαπροβίτολα και ο Τζόρνταν Μίκι θα δουν την πόρτα της εξόδου της Ρεάλ στις επόμενες μέρες. Πέραν του Λαπροβίτολα, όμως, ο Βόβορας έχει εισηγηθεί την απόκτηση δεύτερου πλει μέικερ που θα είναι ξένος για να καλυφθεί όσο το δυνατόν ποιοτικότερα η απουσία του Καλάθη. Για την ίδια θέση προορίζεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης που επιστρέφει από τον Αρη, καθώς και ο Γιάννης Αθηναίου που είναι στο «τριφύλλι» από πέρυσι. Η ομάδα της επόμενης περιόδου απαρτίζεται, ήδη, από τους Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννη, Αθηναίου, Μπέντιλ και Βουγιούκα. Οι επόμενες κινήσεις αφορούν τη θέση του σέντερ, με τον ομογενή Ζακ Ογκαστ να είναι η πρώτη επιλογή, αν και θα πρέπει να αποδεχθεί πρόταση που θα είναι χαμηλότερη από το κασέ του (1 εκατ. ευρώ στην Γκαλατάσαραϊ) και αυτή του πάουερ φόργουορντ. Δεδομένη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί, χαρακτηρίζεται η μεταγραφή του Λεωνίδα Κασελάκη.

• Ως πρώτο βήμα για την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μεταφράζεται η απόκτηση του Αμερικανού πλέι μέικερ Λορέντζο Μπράουν, από την τουρκική ομάδα, ώστε να καλυφθεί η απουσία του Ελληνα παίκτη που έχει ζητήσει να φύγει. Η Ζαλγκίρις έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γάλλου σέντερ Τζέφρι Λοβέρν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή