Πάλι κατάμεστο το ΣΕΦ περιμένει την Μπαρτσελόνα

Πάλι κατάμεστο το ΣΕΦ περιμένει την Μπαρτσελόνα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λήθη» στην πρόσφατη συντριβή του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνου, «έριξαν» οι φίλοι της ομάδας μπάσκετ που επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητές της, με τη δεύτερη συνεχόμενη εξάντληση εισιτηρίων στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Τα 14.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσω Διαδικτύου και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα της φάσης των «16», με τη Φενέρμπαχτσε. Σε αντίθεση με τις ισπανικές ομάδες, ο Ολυμπιακός με το δεύτερο συνεχόμενο «sold out», καθώς και ο Παναθηναϊκός που έχει μέσο όρο άνω των 8.000 εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια του, παραμένουν οι «ναυαρχίδες» της Ευρωλίγκας στην προσέλκυση των φιλάθλων τους.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα ολοκληρωθεί σήμερα και στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς, Τζαμάριο Μουν, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ σήμερα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Εϊ Σι Λο, προκειμένου να εξετασθεί από τον προσωπικό γιατρό του και να αποφασίσει αν θα εγχειρισθεί στο γόνατό του. Στον Αμερικανό παίκτη έχει προταθεί από τον Ολυμπιακό να εγχειρισθεί στην Αθήνα και να απουσιάσει δύο μήνες από την αγωνιστική δράση, ενώ αν ακολουθήσει την συμβουλή του συμπατριώτη του ορθοπεδικού, η επιστροφή του πιθανολογείται σε 6 μήνες, οπότε θα διακοπεί και το συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει «στροφές» για τον αγώνα με την Εφές Αναντολού, μεθαύριο στο ΟΑΚΑ και ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε από  τους παίκτες του να χρησιμοποιήσουν στη σκέψη τους, ως παράδειγμα  προς  αποφυγή  την  προχθεσινή  εμφάνιση  με  αντίπαλο τον Απόλλωνα,  από  τον  οποίο κινδύνεψαν να ηττηθούν.

• Εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκού – Αρη (9/2) θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους του Ηρακλείου και δεν πρόκειται να δοθούν σε οργανωμένους οπαδούς των δύο φιναλίστ που διατηρούν συνδέσμους στην κρητική πόλη.

• Για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «32» του Γιούρο Καπ ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Μπιλμπάο στην Ισπανία με 93-62.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή