Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Ένας ακόμη παίκτης θετικός στον κορωνοϊό

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Ένας ακόμη παίκτης θετικός στον κορωνοϊό

Πλέον, οι νοσούντες στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου έφτασαν τους 11

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και, πλέον, οι νοσούντες στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου έφτασαν τους 11.

Το τελευταίο κρούσμα αφορά παίκτη των «πρασίνων» και, πλέον, οι αθλητές που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι 8, ενώ οι υπόλοιποι τρεις μέλη του προπονητικού τιμ.

Να υπενθυμιστεί ότι για το λόγο αυτό αναβλήθηκε η χθεσινοβραδινή (30/12) αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Euroleague με την Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως και αυτή που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα με την Άλμπα Βερολίνου.

Η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.»

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή