Επιστροφή στο ΣΕΦ με Μάλαγα ο Ολυμπιακός

Επιστροφή στο ΣΕΦ με Μάλαγα ο Ολυμπιακός

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη νέα αρχή που έκανε στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, με την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Βιτόρια, ο Ολυμπιακός δεν έχει την… ψευδαίσθηση πως οι επόμενοι αντίπαλοί του θα είναι ευκολότεροι από την Κάχα Λαμποράλ. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα (21.00) στην έδρα του ΣΕΦ και, υποδεχόμενοι τη Μάλαγα, γνωρίζουν ότι η επίτευξη της τρίτης νίκης τους θα είναι δύσκολη.

«Ολοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Η νίκη μας στη Βιτόρια ξεχάστηκε την επόμενη ημέρα. Η Μάλαγα παραμένει πολύ σκληρή ομάδα, παρά τις δύο νίκες που κάναμε στην πρώτη φάση με τον ίδιο αντίπαλο», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θεωρεί ότι η πρόκριση στην προημιτελική φάση των «8» είναι το μίνιμουμ των άμεσων στόχων του. «Ως νικητής της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στους “8”. Το πλεονέκτημα έδρας και τον αντίπαλο θα τον δούμε τότε». Από τη Μάλαγα, θα απουσιάσει ο Κάλογουεϊ.

• Στον Παναθηναϊκό, η ζήτηση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με την αήττητη Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ, φανερώνει την αθρόα προσέλευση που θα υπάρξει, ενώ στον αγωνιστικό τομέα, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σχεδιάσει τρία διαφορετικά αμυντικά πλάνα για τον περιορισμό του Ναβάρο και του Oλεσον.

• Η ένσταση του ΚΑΟΔ για το αν το νικηφόρο τρίποντο του Δημήτρη Τσαλδάρη ήταν εμπρόθεσμο ή εκπρόθεσμο θα εκδικαστεί σήμερα από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Στις εκθέσεις τους, οι τρεις διαιτητές (Γκόντας, Παναγιώτου, Δεσλής) εμμένουν ότι το καλάθι ήταν εντός χρόνου. Η ύπαρξη του instant replay, που θα επέλυε τέτοιας μορφής προβλήματα, παραμένει ανεκπλήρωτη υποχρέωση της επαγγελματικής λίγκας…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή