Αγώνα δρόμου κάνει ο Γκιστ για να προλάβει το ντέρμπι

Αγώνα δρόμου κάνει ο Γκιστ για να προλάβει το ντέρμπι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός άρχισαν την προετοιμασία τους για την όγδοη αναμέτρηση της ευρωπαϊκής ιστορίας τους, μεθαύριο στο ΟΑKΑ, και το αποτέλεσμα, πέραν του γοήτρου, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου στην Ευρωλίγκα. Στους «πράσινους» επιχειρείται η ύστατη προσπάθεια να προλάβει να αγωνιστεί ο τραυματίας Τζέιμς Γκιστ. Επίσης, λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Αμερικανού Ζακ Ράιτ (29 χρ, 1,93 μ.) από την Μπάμπεργκ. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, καθώς ο Μπέγκιτς και ο Παπαπέτρου τέθηκαν, από χθες, στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

• Tα αποτελέσματα στη 18η αγωνιστική της Α1: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 72-74, ΠΑΟ – Νέα Κηφισιά 72-59, Πανιώνιος – Αρης 63-68, Ικαρος – Τρίκαλα 81-74, Ηλυσιακός – ΚΑΟΔ 70-74, Ρέθυμνο – Απόλλων 92-72, Κολοσσός – Πανελευσινιακός 67-57.

• Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ολ σταρ αγώνα για τους «ανατέλλοντες αστέρες» του ΝΒΑ, που έγινε στη Νέα Ορλεάνη, ήταν εντυπωσιακή και διαφήμισε το ελληνικό μπάσκετ. Στον παραγωγικότερο Ολ σταρ αγώνα του ΝΒΑ, η Ανατολή νίκησε με 163-155 τη Δύση.

Σήμερα αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο τεχνικός διευθυντής της ΕΟΚ, Κώστας Μίσσας, και θα συναντηθεί με τους τρεις ομογενείς, Κουφό, Καλάθη και Αντετοκούνμπο, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή