Παραμένει στα βαθιά ο Ράιτ και στο Μιλάνο

Παραμένει στα βαθιά ο Ράιτ και στο Μιλάνο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H καλύτερη όσο το δυνατόν προσαρμογή του νεοαποκτηθέντος Αμερικανού γκαρντ Ζακ Ράιτ, ώστε να καλυφθεί η απουσία του τραυματία Ράμελ Κάρι (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, ένα μήνα εκτός) και να βοηθήσει με σημαντικό χρόνο συμμετοχής, είναι το πρώτο μέλημα του… τραυματία Αργύρη Πεδουλάκη (πόνοι στη μέση) για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι, στο Μιλάνο. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Ράιτ χρησιμοποιήθηκε στη θέση του πλέι μέικερ, ώστε να εξοικειωθεί με την εφαρμογή των επιθετικών συστημάτων και τη δημιουργία του παιχνιδιού. Ο Πεδουλάκης, που υποβαστάζεται σε πατερίτσες, τόνισε στους παίκτες του ότι η Αρμάνι θα εμφανισθεί ιδιαίτερα βελτιωμένη από τον αγώνα στο ΟΑΚΑ και μόνο με νίκη θα αξιοποιηθεί βαθμολογικά η επικράτηση του ΠΑΟ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ώστε να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση.

Στον Ολυμπιακό, που θα αναχωρήσει αύριο για την Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, η προσαρμογή του Τζαμάριο Μουν έχει ικανοποιήσει τον Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες ανέλυσαν σε βίντεο το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, αλλά και τους τρεις νικηφόρους αγώνες της τουρκικής ομάδας στον πρώτο γύρο της φάσης των «16». Το τεχνικό επιτελείο θεωρεί ότι η άμυνα του Ολυμπιακού και ο έλεγχος του ρυθμού θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή