Παρελθόν ο Περπέρογλου από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Περπέρογλου από τον Ολυμπιακό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H απόσταση που χωρίζει τον Νικ Καλάθη από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έχει μειωθεί στο ελάχιστο, μετά την επίσημη πρόταση που έγινε στον ομογενή πλέι μέικερ των Μέμφις Γκρίζλις. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός και ο Στράτος Περπέρογλου «χώρισαν», λόγω της προτίμησης του παίκτη στην υψηλότερη πρόταση της Εφές Αναντολού. Στον Καλάθη προτάθηκε τριετές συμβόλαιο, έναντι 7,5 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους (εγγυημένα τα 6,5) και αναμένεται η απάντηση του παίκτη, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ολυμπιακός βελτίωσε την προσφορά του στον Περπέρογλου (1,35 από 1,15 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο), αλλά δέχτηκε αρνητική απάντηση και δεν πρόκειται να επανέλθει, ενώ η Εφές θα του δώσει 1,8 εκατ. ευρώ.

Η ΕΟΚ προειδοποίησε ότι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε τιμωρία των τριών «ερυθρόλευκων» παικτών που απέχουν από την προετοιμασία της εθνικής νέων για το θέμα της ασφάλισης και τονίζει ότι «θα είναι άδικο να τιμωρηθούν αθλητές για τους οποίους είμαστε βέβαιοι ότι θέλουν να είναι παρόντες, αλλά για λόγους προσχηματικούς αυτό δεν τους επιτρέπεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή