Στροφή στον Μπράουν κάνει ο Ολυμπιακός

Στροφή στον Μπράουν κάνει ο Ολυμπιακός

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπομονή του Ολυμπιακού για την απάντηση του Αμερικάνου γκαρντ Μάλκολμ Ντιλέινι εξαντλήθηκε, καθώς ο πρώην παίκτης της Μπάγερν χρησιμοποίησε την «ερυθρόλευκη» προσφορά για να προκαλέσει καλύτερη πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Πειραιώτες προχωρούν πλέον στην εναλλακτική επιλογή τους που είναι ο Κάρλον Μπράουν.

Ο 25χρονος Μπράουν (1.96) έχει αξιοσημείωτες επιθετικές ικανότητες, αλλά δεν έχει συμμετοχές και εμπειρία από το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός παίκτης έχει δεχτεί πρόταση από την Μπάγερν για να αντικαταστήσει τον Ντιλέινι και ο Ολυμπιακός έχει δώσει πιεστική προθεσμία για να απαντήσει θετικά ή αρνητικά, ώστε να συμπληρώσει την πεντάδα της περιφερειακής γραμμής του (Σπανούλης, Σλούκας, Μάντζαρης, Λαφαγέτ).

• Στο ιλιγγιώδες και αποτρεπτικό ποσό των 6-7 εκ. ευρώ κοστολογείται η εξ ολοκλήρου από μία και μόνο χώρα ανάληψη της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ ανδρών του 2015 που αφαιρέθηκε από την Ουκρανία, λόγω του πολέμου στην Κριμαία.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία της FIBA θα αποφασίσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση του Μουντομπάσκετ, αλλά εκτιμάται ότι καμία υποψηφιότητα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην οικονομική κάλυψη όλης της διοργάνωσης. Η ελληνική υποψηφιότητα που έχει κατατεθεί επισήμως αφορά τη διεξαγωγή ενός εκ των τεσσάρων ομίλων και της τελικής φάσης στην Αθήνα.

• Ελαφρύ διάστρεμμα μια ημέρα μετά την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων που προετοιμάζεται στο Ηράκλειο για το Ευρωμπάσκετ υπέστη χθες ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή