Ξεκαθαρίζει για Καλάθη στον ΠΑΟ

Ξεκαθαρίζει για Καλάθη στον ΠΑΟ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε περίοδο αναζήτησης παικτών βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που προσπαθούν να γεμίσουν τα ρόστερ τους ενόψει της νέας περιόδου. Και οι δύο ομάδες θέλουν να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή ενίσχυση με το μικρότερο κόστος, αφού και φέτος οι προϋπολογισμοί τους θα είναι… μετρημένοι.

Για τους «πρασίνους» ρυθμιστής των μεταγραφικών υποθέσεων παραμένει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος από ώρα σε ώρα θα μάθει τις αποφάσεις για το μέλλον του, καθώς μέχρι τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος οι Μέμφις Γκρίζλις θα ανακοίνωναν την παραμονή ή όχι του παίκτη στην ομάδα.

Στους νταμπλούχους Ελλάδος ευελπιστούν ότι ο ομογενής γκαρντ θα επιστρέψει στην ομάδα και θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στις θέσεις των γκαρντ. Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Αμερικανού πλέι μέικερ Εϊ Τζέι Σλότερ, που αγωνιζόταν στη γαλλική Σαλόν.

Στον Ολυμπιακό διέκοψαν για λίγο τις μεταγραφές για να ασχοληθούν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων παικτών που υπήρχαν και πέρυσι στο ρόστερ. Ο Σέντρικ Σίμονς, που βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός ΣΕΦ, τελικά παρέμεινε στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι θα τον χρησιμοποιούν μόνο στην Ευρωλίγκα, αφού ήδη στη θέση «5» υπάρχουν και οι Χάντερ και Ντάνστον. Στους «Πειραιώτες» παρέμειναν και οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ματ Λοτζέσκι.

Νέο θρίλερ

Στο Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης η Εθνική Ελλάδος οδήγησε ένα ακόμη παιχνίδι της σε αγχωτικό φινάλε, αλλά η Ισπανία αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα και πήρε τη νίκη με 60-58. Οι Ελληνες διεθνείς είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν την αναμέτρηση τουλάχιστον στην παράταση, αλλά ένα λάθος του Καμπερίδη στα 9’’ πριν από τη λήξη, με το σκορ στο 59-57, αποδείχθηκε καθοριστικότατο. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα άφησε την τύχη από τα χέρια της και εναπόθεσε τις ελπίδες πρόκρισής της σε νίκη της Λιθουανίας κόντρα στη Σλοβενία. Μποχωρίδης και Διαμαντάκος ξεχώρισαν για ένα ακόμη παιχνίδι, σημειώνοντας από 12 πόντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή