Για την υπέρβαση η Νέων κόντρα στην ισχυρή Κροατία

Για την υπέρβαση η Νέων κόντρα στην ισχυρή Κροατία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώτος στόχος της Εθνικής Νέων επετεύχθη με την είσοδό της στους προημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης και, σήμερα (21.30, ΑΝΤ1) η ομάδα του Κώστα Μίσσα θα επιχειρήσει μια μικρή υπέρβαση κόντρα στην ισχυρή Κροατία, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Η παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους ημιτελικούς της διοργάνωσης θα αναπτερώσει τις ελπίδες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, το οποίο μετά τις αρχικές εμφανίσεις της ομάδας φάνταζε άπιαστο όνειρο.

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, κ. Μίσσα, το σημαντικότερο στοιχείο που θα πρέπει να έχει η ελληνική ομάδα σήμερα είναι η αυτοσυγκέντρωση: «Το πιο σημαντικό είναι να μη μένεις σε ένα παιχνίδι, αλλά να κοιτάς την επόμενη μέρα, κερδίσεις ή χάσεις. Σε καμία περίπτωση, όταν φτάνεις σε μια πρόκριση στους οκτώ, δεν πρέπει αυτό να σε αποπροσανατολίσει. Σε αυτές τις ηλικίες υπάρχει ο κίνδυνος ύστερα από μία σημαντική νίκη να νομίσει κάποιος ότι είναι κάτι, χωρίς να είναι. Είναι πολύ σημαντικό να μη χάσεις το μυαλό σου, όπως μας συνέβη πέρυσι στο χιαστί παιχνίδι. Είναι λίγα παιδιά από την περυσινή ομάδα, αλλά πρέπει αυτή η εμπειρία να χρησιμοποιηθεί», τόνισε ο 61χρονος τεχνικός.

Οι υπόλοιποι προημιτελικοί: 14.45: Τουρκία – Λιθουανία, 17.00: Σερβία – Ισραήλ, 19.15: Ισπανία – Γαλλία. Αν, η Εθνική μας προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία – Γαλλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή