Στο κενό η προσπάθεια διάσωσης του Πανιωνίου

Στο κενό η προσπάθεια διάσωσης του Πανιωνίου

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H άμμος στην «κλεψύδρα» του Πανιωνίου για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, έστω και εκπρόθεσμα από την ΕΕΑ, λιγόστεψε ακόμα περισσότερο, χθες, λόγω των διαδικασιών που χρειάζονται για την έκδοση εγγυητικής επιστολής από τον μεγαλομέτοχο Ηλία Λιανό και ταυτόχρονα της αναγκαστικής αναβολής στη νέα επίσκεψή του στα μέλη της επιτροπής.

Οι πιθανότητες ανατροπής της απόφασης της ΕΕΑ να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στους «κυανέρυθρους» είναι ελάχιστες, ενώ ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης συνεχίζει να προπονεί δέκα παίκτες και να περιμένει το ακραίο σενάριο παραμονής στην Α1. Χθες, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου αποφάσισαν να στηρίξουν την ύστατη προσπάθεια του Λιανού, ενώ στον ερασιτεχνικό σύλλογο έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα ανασύστασης της ομάδας μπάσκετ, αναγκαστικά εκ… θεμελίων.

• Νικηφόρα πρεμιέρα στο διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 79-73 της Αναντόλου Εφές και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο (41-49) και στο τέταρτο δεκάλεπτο, αξιοποιώντας την εμπειρία των παικτών του. Κορυφαίος σκόρερ των Πειραιωτών ήταν ο Λοτζέσκι (20 π., 3 τρ., 6 ριμπ.) και τον ακολούθησαν οι Σπανούλης (14 π., 1 τρ., 7 ασ.), Σλούκας (14 π., 3 τρ.) και Ντάντσον (13 π.).

• Νέους δρόμους για τη σύναψη χορηγιών θέλει να χαράξει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που παρουσίασε επισήμως τη συνεργασία που θα έχει με ιδιωτική εταιρεία στοιχηματισμού, αποχωρώντας παράλληλα από τη χορηγία του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ και των άλλων 13 ομάδων. «Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και στέκομαι στο γεγονός ότι ο νέος χορηγός είναι μια μεγάλη, ελληνική στοιχηματική εταιρεία» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος.

• Εφτά ομάδες της Α1 κατηγορίας, αρχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου που διεξάγεται με το σύστημα νοκ άουτ. Το πρόγραμμα: Λαύριο – Κόροιβος (17.00), ΑΕΚ – Κολοσσός (14.00, Γλυφάδα), Ρέθυμνο – Πανελευσινιακός (17.30), Αετός – Αίολος Τρικάλων (17.00), Παγκράτι-Απόλλων (18.00), Ηλυσιακός – Αρης (17.00), Φίλιππος – Εθνικός (17.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή