Ο Ιβκοβιτς «αρπάζει» τον Ντάνστον

Ο Ιβκοβιτς «αρπάζει» τον Ντάνστον

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρώτη συνάντηση του Κώστα Σλούκα για τη διαπραγμάτευση της παραμονής του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματισθεί για αύριο και ενδεχομένως να μην υπάρξει δεύτερη, εφόσον πιστοποιηθεί η δηλωμένη διάθεση και των δύο πλευρών για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Η αντιμετώπιση που έτυχε από τον Σλούκα η επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, ικανοποίησε τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και θεωρούν ότι έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες ανανέωσης συνεργασίας, αλλά για τον διεθνή πλέι μέικερ υπάρχουν και «σειρήνες» από το εξωτερικό και ιδιαίτερα από την Τουρκία. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Σλούκα φέρεται να έχουν υπερδιπλασιαστεί συγκριτικά με τις αποδοχές που είχε μέχρι τώρα και να φτάνουν τις 900.000 ευρώ, ετησίως, ενώ η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι τριετής, επικυρώνοντας την εμπιστοσύνη που θέλει να τύχει ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Αν, όμως, ο Σλούκας βρίσκεται κοντά σε νέα συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός σέντερ Μπράιαντ Ντάνστον οδεύει προς την Τουρκία και την Εφές Αναντόλου για να αντικαταστήσει τον τραυματία Νέναντ Κρστιτς (ρήξη χιαστού στον τρίτο τελικό των τουρκικών πλέι οφ, έξι μήνες εκτός δράσης). Στον Ολυμπιακό, η παραμονή του Ντάνστον είναι στη δεύτερη θέση των μεταγραφικών προτεραιοτήτων, λόγω του Σλούκα, αλλά η κίνηση της Εφές προκάλεσε δυσαρέσκεια, χωρίς να αλλάζει τον σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων» διαπραγματεύσεων. Ο Σέρβος εκπρόσωπος του Ντάνστον (κλήθηκε στην Εθνική Σλοβενίας από τον Ζντοβτς και θα είναι αντίπαλος της Εθνικής στον όμιλο του Ευρωμπάσκετ) είχε κινήσει τις διαδικασίες για τη μεταγραφή του Χάινς στην ΤΣΣΚΑ, του Περπέρογλου στην Εφές, καθώς και του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ολιβερ Λαφαγιέτ από την Γκαλατάσαραϊ.

Παράλληλα, το δευτεροβάθμιο όργανο της Ευρωλίγκας έκανε δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού για την ποινή του τέταρτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και μείωσε το αρχικό πρόστιμο των 97.000 ευρώ σε 22.000, ενώ αντίθετα παρέμεινε η ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική.

• Στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα, υπάρχει μεγάλη απόκλιση για πιθανή επιστροφή του Νικ Καλάθη, ο οποίος οριοθετεί τις απαιτήσεις του στα 3 εκατ. δολάρια και ενώ οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι δύο εκατομμύρια ευρώ.

• Ο ΠΑΟΚ προηγείται του Αρη με 2-1 νίκες στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης των πλέι οφ και σήμερα (19.30) στο κεκλεισμένων των θυρών Αλεξάνδρειο θα έχει την πρώτη ευκαιρία να πετύχει τον στόχο του. Σε περίπτωση νίκης του Αρη, ο πέμπτος αγώνας του μικρού τελικού θα γίνει στην Πυλαία, το Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή