Τιμή στο παρελθόν, χαμόγελα για μέλλον

Τιμή στο παρελθόν, χαμόγελα για μέλλον

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη θέα των πέντε καλύτερων -για τον κόσμο- παικτών της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού, το Ολυμπιακό Στάδιο «σείστηκε» από 15.000 φίλους του «τριφυλλιού» που αποθέωσαν τους Διαμαντίδη, Μποντίρογκα, Αλβέρτη, Φώτση και Βράνκοβιτς και οι οποίοι τιμήθηκαν σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση από την «πράσινη» ΚΑΕ. Οι πέντε παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη που τους περιέβαλε, ευχαρίστησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο για την ερχομό τους στους «πράσινους» και τόνισαν ότι το μεγαλείο της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι υπεράνω και των ίδιων των κορυφαίων που έχουν φορέσει τη συγκεκριμένη φανέλα.

«Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, όμως η ομάδα είναι και θα είναι, πάντα» είπε χαρακτηριστικά, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος ζήτησε να του εναποθέσουν τη σημαία του συλλόγου, όταν αποβιώσει! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον πατέρα του, Παύλο, γιατί τον ώθησε να γίνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την «κληρονομιά» τίτλων που δημιούργησε. Στο φιλικό με την Παρτιζάν οι «πράσινοι» έδειξαν μέρος των φετινών δυνατοτήτων τους επικρατώντας με 66-56.

• Στην Κροατία θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός που θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Ζαντάρ, μαζί με την οικοδέσποινα ΚΚ Ζαντάρ (σήμερα 21.30, ΟΤΕsport 8), τις τουρκικές Φενέρμπαχτσε και Νταρουσάφακα, την Μπάγερν Μονάχου και τον Ερυθρό Αστέρα. Στην αποστολή που βρίσκεται, ήδη, στο Ζαντάρ, συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Καββαδάς που θα δινόταν με την μορφή δανεισμού στον Αρκαδικό, αλλά πρόκειται να αντικαταστήσει τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη ορθού κοιλιακού και πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ο χρόνος επανόδου του στα παρκέ. Ο Αμερικανός σέντερ δεν υπολογίζεται, από τον τεχνικό Γιάννη Σφαιρόπουλο, τουλάχιστον, για τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (8/10). Ο Βασίλης Σπανούλης θα ενσωματωθεί, σήμερα με την «ερυθρόλευκη» αποστολή.

• Ο Ηρακλής κέρδισε με 82-81 τον Εθνικό, χάριν σε μια εύστοχη βολή του Δέσπου, στο 1,7’’ πριν από το τέλος, και εξασφάλισε την πρόκρισή του στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί, αύριο. Τα άλλα αποτελέσματα της α΄ φάσης: Κύμη – Προμηθέας Πατρών 62-64, Πευκοχώρι – Περιστέρι 56-84, Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό 68-79 Μαχητές Δόξας Πεύκων – Λιβαδειά 91-90, Δόξα Λευκάδας – Δούκας 70-74 και Φάρος Κερατσινίου – Παγκράτι 79-57.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή