Δυνατό «πρόγευμα» με Γιούροκαπ

Δυνατό «πρόγευμα» με Γιούροκαπ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ευρωπαϊκό μπάσκετ υποδέχεται και πάλι από σήμερα τη «βασίλισσα» ΑΕΚ και τον «αυτοκράτορα» Αρη για την πρεμιέρα του Γιούροκαπ, ενώ ο ΠΑΟΚ παραμένει ο σταθερός εκπρόσωπος στην ίδια διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. Με κοινή ώρα έναρξης (19.00), ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχτεί τη Σόλνοκι και στοχεύει στην πρώτη νίκη του, καθώς η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας θεωρείται η ασθενέστερη ομάδα του 5ου ομίλου, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

«Κάθε πρεμιέρα είναι επικίνδυνη. Η Σόλνοκι αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και θα έχει μεγάλη σημασία για τους παίκτες μου να μην το επιτρέψουν», υποστήριξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

Η ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τη ρωσική Κράσνι και ο Ντράγκαν Σάκοτα μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή του γιου του, Ντούσαν, και του Κάρτερ, ενώ τόνισε ότι με νικηφόρα αποτελέσματα, ο κόσμος θα αυξάνει διαρκώς την παρουσία του στους ευρωπαϊκούς αγώνες της Ενωσης.

Στην Τραπεζούντα, ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Τράμπζονσπορ και όπως τόνισε ο προπονητής του, Δημήτρης Πρίφτης: «Τα διπλά παιχνίδια είναι μια ιδιαιτερότητα για εμάς, γιατί θα μας βοηθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε την ξεκούραση μεταξύ των αγώνων».

• Στο Ηράκλειο βρίσκεται η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον αυριανό αγώνα με την Τσενετεβίτα, στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι νίκες, ανεξαρτήτως απόδοσης, είναι το κύριο μέλημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θεωρώ πως ο πρώτος στόχος αυτή την περίοδο είναι κερδίζουμε τα παιχνίδια, να σημειώνουμε νίκες και ο δεύτερος να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας».

• Προσωπική πρόκληση για να αλλάξει απόφαση και να μη σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος της τρέχουσας περιόδου ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αποτελεί για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, η συνεργασία του με τον αρχηγό του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» συνεχίζουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό, εκτός έδρας, αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (θα διαιτητεύσουν οι Γκόντας, Κορομηλάς, Παναγιώτου), την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να εξαντληθούν.

• Η Κηφισιά συμφώνησε με τον Ντάντε Στίγκερς, που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ και στον ΚΑΟΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή